Melikemr Alyazumra nasıl besleniyorsun canım yani sevdiğin sürekli yediğin birşey var mı birde cinsiyeti ne ?
Alyazumra Melikemr kız cinsiyeti valla bana kilo aldıran Muhtemelen vitamin ilacı oldu doktorum bıraktırdı o ilacı Meyve bile yeme diyor artık ekmek şeker falan yasak hep
Derya0707 Alyazumra ben de biraz dikkat et istersen diyecektim de karışmak istememiştim son haftalar her hafta 250 şer gram dan 450 gram alıma geçtik düşün
38Prens38 Alyazumra vitamin olarak ne kullandın ben kan ilacı falan içemedigimden balık yagı verdi doktor
azizeguneyy Alyazumra yok kız bende sağlıksız beslendim hatta neredeyse gebelik zehirlenmesine yakalanıyorduk. onun sağlıksız beslenmekle alakası yok. bebek bu haftalarda kilo almaya başlar bebekten bebeğe görede değişir 😊
Alyazumra 38Prens38 ayı kan ilacı kullanıyorum sağlık Ocagı veriyo bide regenesis kullanıyorum bütün vitaminler var
Alyazumra azizeguneyy ben işten geliyorum börek çekiyo canım yapıyorum hamur kızartması bal reçel tatlı felaket aşeriyorum 😂
azizeguneyy Alyazumra hamur işlerinden biraz uzak dur ilerde seninde gebelik zehirlenmen olmasın kuzum
korkmazhll Esra_8135 canım dr birşey dedi mi sana benim 32 haftalıkken 1700 dü dr 1 hafta geride zayıf dedi bana