ZAsk Guguk Kız Allah aşkına veriyim de benim senin kadar popülaritem yok. 🤪🤪 Şeker, aşı, hareket hissetme, testler hayranlıkla okuyorum 🤗😂😂
Guguk ZAsk Ahaha kız öyle deme kendimi çok lüzumsuz her şeye burnunu sokar hissettim 😂 9. Çocuğu doğuruyorum ya deneyimlerim herkese yetiyor 😂
ZAsk Guguk Estağfurullah. Aklın yolu bir... Ama inan 9 çocuk doğurmakla değil, akılcı olup araştırmakta bitiyoriş. Neyse şimdi birileri gelip bizimle ilgili yazarlar sohbet ediyorlar falan diye... 🤪🤪🤪
Meowduman 1miniginannesi aynısı bende oldu ıslaklık olarak çarşaf ıslanmıştı ama kanama vs yoktu çok sık tuvalete cikiyordum suyum geliyor saniyordum. Daha sonra bekledim gelcek mı diye gelmedi bir hafta falan geçti dr a muayeneye gittiğimde böyle böyle oldu dedim doğumhaneye yatis verdi orda test yapilcak amniyos sıvısı mı değil mi diye dedi test yaptılar değilmiş akıntı dedi ebe açıklığa da baktı yok dedi o şekilde imza atıp eve geldim bı daha da öyle bişi olmadi
1miniginannesi Meowduman yaaa çok şaşırdım şuan aynı şeyi yaşamışız valla ama ben bidaha tövbe dedim aman doğum sonuna kadar olmasa da olur dün aklım çıktı evet belki 35 de doğsa da sağlıklı olur ama bebek zayıf ve hassas oluyor sarılığı daha hızlı ilerliyor süt geç iniyor vs vs en güzeli süreci anne karnında tamamlaması
Guguk ZAsk Aynen öyle yoksa nerdeee daha birinciyi doğuralım bakalım ☺️ Hahah forum kurallarını çok iyi biliyoruz ☺️ Görüşürüz başka postlarda 😘
Meowduman 1miniginannesi çatala cikiyorsun jelli bı alet ile vajinani genişletiyor ama acımıyor jel sürdüğü için. ucunda pamuk olan çubukla o aletin içinden geçip rahim ağzından örnek alip aynı gebelik testi gibi bı çubuğa koyuyor örneği biraz bekledikten sonra çıkıyor sonuç 😊
1miniginannesi Meowduman vay be hiç duymamıştm 😊 bu haftaki kontrolümde bende bahsedeyim yapma gereği duyarsa doktorum yaptırırım artk teşekkür ederim canm✋🏻