Pofidik DeryaKuzusu evet bugün ikinci içtim devam edeceğim inşallah uykusuzluk çarpıntı kaybolur çok sağol inş iyi gelir
SEVTAP3418 Merhabalar bende 10 haftalık hamileyim antidepresan başlayacak doktor acaba sizi takip ediyordum yazılarınız tam beni anlatıyordu şimdi nasılsınız bebeğiniz nasıl
Zeyneple03 DeryaKuzusu lustral banada yazıldı kullanıp kullanmamak da kararsızlık sşzdemi ilk etapta başladınız hmn bu arada ınstangramdan görüşsek mumkun mu acaba bişey sırucaktım :)
[silindi] DeryaKuzusu merhaba. Çıldıracak gibi oluyordum yazmışsın. O duygu geldiğinde nasıl başa çıktın acaba ? Hamilelikten önce böyle bi kriz geçirdin. Şuan 5 aylık hamileyim ilaca başladım ama o korkuyu hissediyorum .
Esradygn DeryaKuzusu Derya hanım nasılsınız? İlaçlar bebeğinizde bı sikinti yarattimi ben de kullanmaya başladım çok tedirginim
Esradygn Plnlmz lustrala başladım 10 gün oldu ama çok bı etkisini şimdilik görmedim. Siz kullanıyor musunuz
Plnlmz Esradygn Yok ben direndim iyiyim şimdilerde pasiflora içiyorum… İlaç kullanmak istemedim.. en azından doğuma kadar.. 2 haftadan önce fayda etmez derler