Zhrnc Esnn valla gidebildiğiniz kadar gidin Aha benim sıpa 1 yasında 1 yıldır sinema yüzü görmedim Her hafta mutlaka sinemaya giderdik inan çok zor durumdayım 1 senedir 😊
Islim123 Esnn korku filmi dışında bi sıkıntı yoktur oda anı korkmamaniz icin rahat olun gidin keyfini çıkarın:)
Ceren7s Son haftalardaysanız belki yüksek ses ve aksiyonlu sahnelerdeki ani seslerden korkabilir onun dışında birşey olacağını sanmıyorum ben.
Selinnnce Iyice sorularin bokunu cikardiniz he. Bebekmisiniz ya cocukmusunuz sordugunuz sorulara bak ilkokul 3
Deletedmom099 Esnn sakın gitmeyin sinema çok kötü çok sakıncalı bebeğinize bişey olur aman sakın sakın
Esnn Esraygtf ya herkes bişey diyor bende kararsız kaldım yüksek ses Zarar veriyorlar diyorlar ama evde hep yüksek ses muzık dinliyorum veya çalıştığım ortam çok seslı
Esraygtf Esnn canım o zaman düğün vs o tarz yüksek sesli hiç bir yere gitmemiz gerekiyor. Sen yinede için rahat etsin istiyorsan aksiyon korku tarzı ani seslerin çıkabileceği filmlere gitme. Romantik komedi dram vs o tarz filmlere git. Bebeğin duyduğu doğrudur benim oğlumda sürekli hareket halindeydi sinemada. Ama zararı olacağını sanmıyorum ben
Damlamayse_nur Yüksek ses zararlı olmaz ama çok oturunca ağrı olur sizde ayaklarınız şişebilir sonucda nerden bakarsaniz 2 saat sürüyor 🤔
Deletedmom277 Esnn Zarar değil ama sesten bebek irkilebilir. Ben bir kere gittim ve ilk andan itibaren oğlum hiç durmadı karnımda bir daha da gitmedim. Tercih meselesi.
Rabiaa05 Tabiki gidebilirsiniz ama tavsiyem son haftalarinizda gitmeyin yuksek sesten dolati bebek iceride rahatsiz oluyormus doktorum oyle solemisti bana. Ve dogum yaptim hala gidemiyorum 🤦♀️