Cansuyildirim başlığı görünce yazmak istedim. Ben de tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım çok şükür şuan 15+4 haftalığım 🥰 12. Haftaya kadar göbekten prolutex iğne kullandım. Size söylemek istediğim başta önlem amaçlı her tüp bebek hastasına veriliyor sanırım pıhtılaşma olmaması için bana da doktorum coraspin vermişti kan sulandırıcı. 5. Haftada adet kanaması gibi kanamam oldu çok korkmuştum bebeği kaybettim sanarak acile gittim kese yerinde duruyordu, devam eden günlerde lekelenmelerim oldu ama çok şükür atlattık o günleri. Sebebine anlam verememiştim ama doktorum tüp bebek hastalarında genelde kanama olduğundan bahsetmişti, çok küçük bi kısım bu kanamalarla bebeğini kaybediyor o da bebek sağlıksızsa olur demişti. İnşallah sizde olmaz ama öyle bir durum olursa panik yapmayın, soğukkanlı olun bunun hemen her tüp bebek annesinde görülebilme ihtimali olduğunu bilin diye paylaşmak istedim. Umarım her şey gönlünüzce olur bebişinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz, biz bu bebekler için çok emek verdik çok gözyaşı döktük , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah cümlemize 🤲🏻😇🌸💗💗