DefneninLiya emin olun iki günde birmis, yok efendim her günmüs ,illa ki yumurtlama gunleriymis bla bla bla...6 yıl bebek sahibi olmaya çalıştık ,4 yılın sonunda oldu fakat kaybettik ,iyice uzaklaştı eşim benden boşanma noktasına geldik sırf cinsellik yüzünden ,sevismemek için baba olmak istemiyorum bile dedi 😱bana göre daha isteksizdi ,hani " hep erkekler çok isteklidir kadınlar değildir " algısı vardır ya öyle birşey kesinlikle yok ,her erkek aynı değil ,her kadın da tabii ki öyle ..aile terapistine gittik birbirimize karşı tabularimizi yiktik ve bu işin bebek için değil birbirimizi sevdiğimiz için olması gerektiğine karar verdik ,bu arada yaslarimiz 35 civarı ,sonra drumuzun ovulasyon yok bu ay birşey beklemeyin dediği ay ben hamile kalmisim ,hem de sadece bir kez olmasina rağmen yeter ki Allah ol desin ..senin esin gibi yorgunum ,canım sıkkın ,keyfim yok gibi cümleleri duydukça çılgına dönüp kendimi sorguluyordum ,sabaha kadar agladigim çok oldu ,sen sakın yapma !her nasip vaktine esirdir ,hicbirsey bizim planladigimiz gibi olmuyor bu hayatta ,ne yazıldıysa o ,biz sadece stres yaptigimizla kalıyoruz ,müsterih ol sevgili arkadaşım ..
Şimdi 21 haftalık hamileyim ,nasip olursa bir kız evladimiz olacak ve şuan eşimin eli karnimda, kizinin tekmelerini hissetmeye çalışıyor ,her tekmede birbirimize bakıp ,şükürler olsun diyoruz ,darısı isteyen ve anne olmayı hakeden tüm kardeşlerime inşaallah..hamile olanlara da bir avazda kolay doğumlar nasip etsin Rabbim..
Sevgiyle kalın ,