• Doğum
  • 🥺🥺🥺BEBEK mi geliyor yoksaaaa 🥺🥺🥺

Herkese iyi akşamlar hanımlar bugün Allah’ın izni ile 36+1 oldum bugün sabaha karşı ağrım başladı takii bu saate kadar akşam ve gece daha ağırlaşıyor bunu farkettim adet olacakmışım gibi bir sancı bacaklarıma doğru belim kasıklarım yanma hissi yoksa kızım mı geliyor 🥺
    Kubra9595 ayyyy Allah bağışlasın yavrunu acayip heyecanlıyım öyle bir çelişki ki bu bir yanın seviniyor bir yanın korkuyo eninde sonunda olacak ama 🤷🏻‍♀️😌
    MucizeAnnesi3545 aaa vallahi aynıyız benim hem ayakta hem yatarken sürekli bi ağrı var vallahi bilemedim gönül ister 40 haftaya kadar gidelim ama kimisini de doğmada tam doğar yani risk yok diyor ne bileyim bilemedim 🤷🏻‍♀️ kafam çok karışık benim bacaklarım da da ağrı başladı kalçam falan sende de varmı ??
      Minikkuzuma kramplarım vardı zaten benim öyle agrı değilde yürüyünce üstüne basınca oluyo. Ama senin farklı gbi sürekli bi agrıysa inkanın varda bi gidip nstye girseydin canım belki sancıdır cektiğin
        MucizeAnnesi3545 ayyy nebilyim bende belki gece artarsa şiddetlenirse giderim diye düşündüm birde eşim bu gün gececi 1 de gelecek malum şehir hastaneleri baya evlerimizden uzağa taşındı korkuyorum da bilemedim gece devam ederse mecbur gideriz acayip heyecanlıyım şuan
          Minikkuzuma heyecanlanma annesi, gelmek isterse de napcan biraz erken kavusmuş olursun. Senin eşinde benim eşim gbi 4-12 bu hafta galiba 🤗 Bak o saate kadar gecmezse gidersün ünkan varsa. Yanlız değilsen bi ılık dus al uzan dinlen stres yapma bebeğinde etkilenir
            MucizeAnnesi3545 geliyo canım izin aldı dediğin doğru en iyisi gitmek ne olur ne olmaz kimisinin de aşırı sancısı olmadan açılması oluyo vs vs beler duyuyoruz en iyisi gitmek kafada soru işareti kalmasın haberdar ederim 🤦🏻‍♀️👋🏻
              Minikkuzuma kızlar bende 36+1 im sabahtan beri belimde karnımda acayip ağrı var adet sancısı gibi özellikle belimde şimdi hastaneden geliyorum nstde sancı çıkmadı açıklık da varla yok arası dedi bi cm kadar eve geldim ama napcam bilmiyorum belim aşırı ağrıyo 😭😭
              MucizeAnnesi3545 selam canım dün acile gittik ağrım baya şiddetlendi tansiyon vs derken ultrasyon ile baktı sonra alttan baktı ki ilk defa yaşadım ağrılarım 10 Dk bire düşene kadar gelmiyoruz dedi baya da tersler gece hanımefendilerinden sinirleri farklı oluyor uykuları var hasta geldikçe rahatsız oluyorlar acayip gerildim çıktım geldim ağrım o alttan muaneden sonra baya arttı gece uyuyamadım şimdi yine var anlamadım yarın kontrolüm var bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️
                Minikkuzuma yaa canım malesefe gece biraz ters oluyolar. Uykuları bölünüyo ya ondandır. Acıklık falan yokmuş dmi. Ayy ben hiç muayene olmadım cok tırsıyorum bundan
                  Okuduğum kadarıyla aynı haftalarda hepimizde aynı sıkıntılar var sanırım vücutlar artık kendini doğuma hazırlıyor. 3 gündür benim de belim ağrılar saplanıyor değişik şekilde. Hayırlısı olsun ama inşallah 1-2 hafta daha beklerim ben kızım şu an daha 2500 den biraz fazla 😔
                    Minikkuzuma bendede var o canım 1 haftadır bende aynı sorunları yaşıyorum 2 defa gece acile gittim sanci var açılma yok dendi ve eve geri döndüm hala ağrılarım var bakalım ne zaman gelicekler
                    37+3 2 haftadır adet ağrısı gibi bel ağrılarım var kasığıma baskılar falan hersey normal dedi doktor. Su gelmedikce kasılmalar sıklaşmadıkca bisey yapmayacakmısız