Cemoss Maya1903 bana hhic bi doktor demedi ama programlarda 27 agstos yazyo 😍😀 hayrlisi bakalm bende evde oldugum icin glmiyo herhal
Cemoss Asrinbaby bn 2 kilo aldm sadece 16. Hftadan gun almaya basladm gobegmde az bi sekilde ckmya basladi 😊😀
Cemoss DidemYldrm bakalm tatlm bnmki internette bkyorum 22 agustos gzkuyo programdan bkyorum 27 tmmuz diyo 😀
Cemoss [bilinmeyen] bnmde oyle biliyomusun 14+2 de gittim 15+2 ckti ultrasyonda o nasl oluyo bn blmiyorum yani simdide 1 hafta oldu gdeli 16+2 mi oluyo anlmyom hic 😀😀
Asrinbaby Denizannesi benimde bir anda çıktı bi haftada 😂 ben çok zayıf başladigimdan sanirim 6 kılo aldım 👀 ama kimse anlamiyo
SyhnHtp Adet tarihime göre 13 ağustos , ilk ultrason tarijine göre 22 ağustos a ve bebiş şuan nile 4 hün öndeymiş 18 ağustos gibi görünüyor bilmiyorum ne zaman gelir artık 🙂 ağustos un ikinci haftasından sonra bekliyoruz kendilerini 🙂
Cemoss [bilinmeyen] anladm canm insAllah bakalm hayrli zamanlarda gelsinlerde saglkli olsunlarda tek baska Bisi istemiyorum 😙😊