DidemYldrm Cemoss bakalım ne zaman gelmek isticek ağustos 9 gözüküyor en son ama ağustos başımı temmuz sonu mu gelicek acaba 😅
SibelAlp7 Cemoss 16 Ağustos adet tarihime göre ben nedense o kadar durucağını zannetmiyorum😀Temmuz sonu gibi gelir 😀
Maya1903 Bende aynı durumdayım günler bu aralar yavaş gibi geliyor ama evde olduğum için sanırım bayrama denk geliyor Doğum bakalım ne yapıcam🙏🏾
Cemoss Maya1903 bana hhic bi doktor demedi ama programlarda 27 agstos yazyo 😍😀 hayrlisi bakalm bende evde oldugum icin glmiyo herhal
Asrinbaby 2 ağustos görünüyor ama bence temmuzun 15inden sonra doğar gibi geliyor 😊 çok stresiyliyim şimdiden. Bu arada kaç kilo aldınız? Göbeginiz belli oluyo mu?
Denizannesi Asrinbaby bnmde 2 agustos gorunuyo nedense bnde daha erken gelir gibi hissediyorm🙂 sagsalim saglikla gelsinde... karnim bu hafta cikti sanki birden ben burdaym dedi🙂 sizlerin nasil bn 3 kilo almisim
Cemoss Asrinbaby bn 2 kilo aldm sadece 16. Hftadan gun almaya basladm gobegmde az bi sekilde ckmya basladi 😊😀
Asrinbaby Denizannesi benimde bir anda çıktı bi haftada 😂 ben çok zayıf başladigimdan sanirim 6 kılo aldım 👀 ama kimse anlamiyo
Lana21 Ben de Ağustos annesi olacağım Allah nasip ederse ☺ Çok heyecanlıyım ve haftaya kontrol var cinsiyeti belli olacak 😍
brglazgn 23-29 ağustos arası ay geçmiyor günler sanki hem üzüntülü hem mutlu hissediyorum 🤣 günler yaklaştıkça korku da artacak zamanın yavaş geçmesi de mutlu ediyor bi yandam 😂
Cemoss DidemYldrm bakalm tatlm bnmki internette bkyorum 22 agustos gzkuyo programdan bkyorum 27 tmmuz diyo 😀
Parlakk Bende varım benimde bayrama geliyor 😊 15 haftalık olduk doktor artık ayda bir çağırıyor zaman geçmiyor bir türlü
Bgmmclk SibelAlp7 aynen bende bakalım persembe kontrolüm var bizimki göstermiyor 10+6 da erkeğe benzetti bir daha her gittiğimizde sırtı dönük ya da bacaklar kapalı bilemedim bende 🙂
Ilaydakose 1 Ağustos bizimde karnım çok hamile gibi değil ve aşağıda 8 kilo aldım, en ilginç olanı sadece son 5 haftada, bekliyoruz miniğimizi bakalım 😊