Havvanurerolll Esesennn haftaya perşembeye gideceğim 32. Haftalıkken yani bir şikayetim yok ama kontrol amaçlı istedi gene de doktorum
aysenurr96 Esesennn kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum bı sorun yoksa normali 34 diye biliyorum benim 34 te ilk nst çekilmişti
Esesennn aysenurr96 enim de bir sorun yok şükğr de doktor hiç demedi unuttu mu acaba. 36-37de de ilk kez çektirenler varmış
Eseenn Esesennn bende hiç bi sorun yoktu ben hiç bişey demedim 30 haftamda başladı çekmeye her gittiğim de çekiyor 33 haftalık şuan
Cnsakf Esesennn bana ilk nst 36. Haftada başladı zaten onu kontrole gittiğinizde doktora girmeden söylüyorlar
Esesennn BiDunyaMutluluk her doktora göre değişiyor sanırım yukarıda 37 de bile ilk nst çektiren var. Niye bu kadar değilken anlamadım ben de
Minikkkuzummm Dorukunannesi95 merhaba sizle haftamız aynıydı galiba.. doğum belirtiniz var mı hiç😌 40 a kadar bekleyecek gibiyiz biz
Dorukunannesi95 Minikkkuzummm hic belirtim yok inanin dün kontrolum vardi çatına bakalim dedi doktorum bakti hic açıklık yok suyumda azalma yok gecen haftalarda hafif sancim oluyordu simdi o bile yok. Muhtemelen 40 ı göreceğiz gibi 🤗 sizde durumlar nasil
Minikkkuzummm Dorukunannesi95 bizde de aynı.. geçen haftalarda sancım oluyordu yalancı sancılarım başladı heyoo diye çok sevinmiştim ama onlar da bitti 😀 durdukça da kilo alıyor.. benim açıklığıma perşembe bakacak doktor. 37 olmuş olacağım o gün.. bakalım 🤷♀️
Vera18 Ben 29da çekildim bebek hareketleri az ve kalp atışlarında düzensizlik var diye. Ama biz nstyi hiç sevmedik o kadar bastırdılar ki bütün gün karnımın üstü ağrıdı bebeğim de tedirgin oldu sürekli karnımın ortasında toplanıp hiç atmadığı kadar şiddetli tekmeler attı🤦♀️
Derya0707 Vera18 neden batırdılar ki çok saçma benim kızımın da kalp atışı çok derinden geliyor sesi ama hiç bastırmadılar gayet rahat geçiyor yerini iyi bulmaları önemli
Ayzaninannesi Derya0707 Vera18 canım göbek küçüklüğünden yada cihazdan cihaza fark ediyor olabilir benim doğru düzgün göbeğim yok nts lastikleri büyük geliyor bastırıyorlar banada 🤣🤭🤭🙈
Modies Esesennn normal benim de 37 de çekmişti. Bazıları 31 de çekiyor. Demekki sizde ultrasonda sıkıntı yokki gerek görmemiş
Esesennn Modies hmm bazıları burda doktorunda sorun demek ki falan demiş normal değil demiş de kafam karıştı
Seyda- Ayzaninannesi Serklaj falan var mıydı benimde plesanta da falan hiç sıkıntı yok geçen hafta kanamam oldu doktor bana da bebeğin ters durduğunu o sebepten idrar torbasına çarpıp kanama yaptığını söledi bende 28 haftalığım şuan
Dorukunannesi95 Minikkkuzummm ben de persembe günü tam 37 oluyorum 🤗suan kilosu 3200 biraz fazla onden gidiyor. Haftasiyla uyumlu degil bizimki