Esesennn İlk nst nizi ne zaman yaptırdınız? 33 te doktoruma gittim şuan 34.haftadayız doktorum 36 da gel dedi ama nst hiç çekilmedim normal mi?
Ayzaninannesi Esesennn ağrın sancin kanaman olmazsa bazı doktorlar gerek duymuyormuş canım . Benim kanama olduğundan dolayı 30. Haftamdan beri giriyorum ntsye
Mehsu Esesennn çok şükür hamileliğim normal gidiyor doktor 30. Haftada nts başlayalım nts önemli dedi 29 olduk inşallah 1 hafta sonra ntsye bağlanıcaz doktorunla ilgili bi durum olduğunu düşünüyorum 😊
Esesennn Ayzaninannesi yok Allaha şğkğr kanamam ama 32 de yavaştan kasıklarıma iğne batmaları oluyordu 33 doktor randevusunda söyledim de normal dedi. Dün 20 sn falan sürdü bir ağrı girdi sol tarafıma kasığın acaba sırsam mı doktora napsam bilemedim
Minikkkuzummm Dorukunannesi95 merhaba sizle haftamız aynıydı galiba.. doğum belirtiniz var mı hiç😌 40 a kadar bekleyecek gibiyiz biz
Dorukunannesi95 Esesennn yok canim eşim doktora dedi nst diye bisey varmjs ne zaman yapicaz yapalim bugun yapalim diye diye doktoru biktirdi😀 doktorum da garibim gonderdi brni nst ye sonuc HIC. Ne sanci ne bisey bebegin durumu da normal şükür
Esesennn balarisii arkadaşımın 33 te istedi anlamadım ben de. Heralde bir sorun görmediğinden 37 dedi
Esesennn balarisii anladım. İnşallah da yoktur bir gğnden bir gğne değilen durumlar da oluyor ya insan geriliyor o arada sorun çıkar diye
Mehsu Esesennn Çok şükür simdiye kadar normal gitti canım tedbir amaçlı olduğunu söyledi bence sende öyle düşünmelisin bi risk yoksa gebeliğinde