• DoğumGebelik
  • Ekim Anneleri*37-38-39-40 haftalar*Ne alemdesiniz🤗

Başka doğum yapan var mı hamişler ☺️ Benim nişan geldi sanırım bekliyorum hala 39 u da devirdik 40 a gidiyoruz
    40+0 şu an gelen giden yok😓 artık cok yoruldum😓
      Benimde an itibari ile 40+3 oldu sabah kontrole gitcem eger p.tesi yani tam 41 e kadar gelmezse sali günü suni veririz demisti doktorum . Kasık ağrılarım gitgide artıyor gelmiyor minik oğlum
      Doğurdum kızlar ☺️Pek karışık bir doğum oldu. Sancılarımla ve nişanlanhastaneye gittim bebek yukarıda Olduğu için açılmayı kontrol etmek için içimi dışıma çıkardılar 1 cm açıklık.malesef o kadar sık sancı olmasına rağmen açılma pek yoktu. suni sancı taktılar ,takmaz olaydılar etim kemiğimden ayrıldı korkutmak istemem ama suni felaket kendi sancım 80 fln çıkıyodu suniyle 180i gördüm 🤦🏼‍♀️ 5 cm açılma olmuştu epidural takılacaktım ki bebek kakasını yapmış o kadar sancı çektim ama sonuç acil sezaryen oldu😣 Ama şükür ki bebeğim iyi şimdi sadece dikişlerim ağrıyor ve yatıp kalkerken zorlanıyorum. İki doğumu da yapmış gibi oldum ama sezaryen bana daha iyi geldi normal doğum çok kötü geçmişti.
      37+2 kasımın 7 sında dogum olucak inşallah. Çatı muaynesi denilen şeyden de korkmayın kendimi bildim bileli doktorum kontrol ediyo 🤷‍♀️😁 acı yok rahat olun.
      balarisii 38 de yolunu gözlüyorum inşallah sağlıkla gelsinler beklemek zor sancı falanda yok 😞
      Asknp yok canım ya ne doğurması sancım yok açılma 1 cm 2 haftadır bi ilerleme Yok.
      Şu an aşırı derecede hareketli canım çok acıyor kıvranıp duruyorum
        Esinserkan çarşambaya kadar gelmezse yatışını yapıcam dedi doktor artık cok yoruldum ya