H_minsna Sibl8 yok hiç demedi öyle bişey zaten benım doktorum detaylı ultrason önermedi kendisi çok ayrıntılı baktıgı için
eminegizem haticeebade kullaadigimiz ilaç mi kaldi canım ya, decavit levotrin bemiks devit 3 demir ilacii sen
Gzrilknur eminegizem benim 😔 korkuyorum önde mi aşağıda mı ne demişti. Üzüntüden hatırlamıyorum bile. 10 gün sonra detaylı var bekliyorum 🙏
Fdle eminegizem inşallah canım bir sorun teşkil etmediği sürece sıkıntı olmazda inşallah yine de yerine çıkar 😊🙏
Gzrilknur eminegizem dikkat et dedi. Ama yukarı çıkabilir ilerleyen haftalarda. Ağır kaldırma ani hareket etme ve çok yürüyüş yapıp ayakta kalma sürekli ayağını yüksek tut dedi. Düzelmezse mecbur Sezeryan görünüyor bu durumda normal olmaz dedi
haticeebade eminegizem ben sadece demir ve d vitamini kullanıyorum.dr'um ilaç kullanmayıpek onermiyor
ballicoreklerim Ilknur_emin Allah yardım etsin canım 🙏 rabbim tüm askerlerimizi korusun bizde izmirdeyiz canım ama eşim emniyetten cok Allah yardımcıları olsun 🙏
Guguk isimsizbebek ben 24 olmak üzereyim benim de hep öyle baştan beri hiç üzülmeyin. Bir gün bir günden farklı oluyor