Fdle eminegizem ben varım canım plasentam önde rahime uzak ve bir sorun teşkil etmiyor sadece konum olarak öne yerleşmiş belki yukarı çıkar dedi doktor
H_minsna Fdle aynı durumdayız benım de aynı şekilde rahımddydı şuan 1 cm cıkmış sorun etmez çıkar dedı
H_minsna Ilknur_emin Tekmelerini net hissediyorum canım ben hareketleri ni dahi artık canım acımaya bile başladı 2 gundur
Fdle H_minsna aynen sadece hareketleri biraz geç hissedersin demişti doktorum 21.haftamda tam net hissettim şuan 23.haftamdayım
Sibl8 H_minsna ya böbrek genişlemesi var dedi 1 mm sana dedimi radyoloji 3 mm normal dedi de sknti yok kafama takıldı 🤣
H_minsna Fdle aynı şekilde bende canım 18 19da pıt pıt şekildeydi şimdi bildigin kafa şov yapıyoruz 😊😂
H_minsna Sibl8 20de gitmedim canım ben 21+4de gittim ama ultrason da 22+4 çıktı kilosu 500 gram 27 cmdi şuan 23deyım kaç oldu bılmıyorum😊
H_minsna Sibl8 hisseddersın canım ben bazenleri ayakta oldugu zaman bile hissediyorum artık normalde hiç hissetmezdim her bebek farklı oluyor hıc sıkma canını ben kendım çok zayıfım belkide ondan böyle hissetmelerim doktorumun demesi
H_minsna Sibl8 yok hiç demedi öyle bişey zaten benım doktorum detaylı ultrason önermedi kendisi çok ayrıntılı baktıgı için