Akademisyenanne Sibl8 valla babasi 4.5 kg dogmus ben 3.800. Doktor ikiniz de iri dogmussunuz dedi😅 zaten bebek cok kilolu olursa spinal sezeryan olurum diyorum. En azindan planli dogum olur. Bakalim hayirlisi olsun insallah. Herkes son haftalarda kilosu normale doner diyor.
Musmelis Sadu bisey sorabirmiyim hareketlerini cok sik hissediyodum bu aralar biraz yavaslama oldu hissetmedim doktora gitim bi sikinti yok dedi sizin bebeginizin hareketleei nasil hissediyomusunz ayni haftadayiz bu arada
Sadu Musmelis çok normal canım içini ferah tut sen çok hareketliysen bebeğin de bi o kadar sakin olur ben de de oluyo bazen eğer ki iki gün hiç hissetmezsen Allah korusun o zaman git doktoruna ♥️
Sher Sadu 28 haftayı doldurduk şükür bi sıkıntım yok sadece sağda çok toplanıyor bebeğim neden olur ki bu
Sadu Sher şükür canım maşallah 🥰 valla bilemedim ki orayı rahat bulduysa eğer ondan olabilir yoksa bi sıkıntı olcağını zannetmem 😌
Sadu Musmelis yok yanlış anlamadım canım rica ederim ne demek, merak etme tadını çıkar her gününün ♥️
Zeytur Sadu 27+1 olduk bizde,herşey yolunda şimdiye kadar ,akşamları biraz sırt ağrısı olmaya başladı hafiften😊çok şükür sağlıklı olsun da bebişlerimiz ,ağrılar sızılar hep geçici inşallah 🙏🏻
Sadu Zeytur oy maşallah diyelim o zaman güzel anne ♥️ Amin tek temennimiz o zaten sağlıkla gelsinler de herşeye razıyız Allahın izniyle 🥰