Tazeanne0134 Sadu İnşallah canım şuan 27.haftadayım zaten demek ki 28.haftaya girince yazacak 😊 teşekkür söylediğin için
Betul3535 Sadu merhaba bizde bugün 27 haftaya girdik çok şükür şuanlık uykusuzluk ve akıntı problemim var sizlerdede oluyor mu ?
Sadu Betul3535 aha da beni anlattın 😂 aynen canım geceleri uyku yok dön dön sabaha kadar gündüzleri desen zaten uyuyamıyorum ve akıntım hamilelik başlangıcından beri var evet
Betul3535 Sadu 😄 su gibi olunca endişe ediyor insan ama ultrason da sıkıntı çıkmıyor bu aralar fazlalaştı sanırım doğum yaklaştıkça böyle oluyor
Sibl8 Sizin detaylı ultrasyonda bebeğin böbreği kac mm cıktı 3.5 birazcik genişleme var deride doktor
Sadu Sibl8 vallahi canım hatırlamıyorum inan detaylı ultrason da bir sürü resim çekip verdi ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi 🙄 evde bakarım eğer kaç mm yazıyosa haber ederim mutlaka 😊
Sadu Betul3535 aynen vucüt hamilelikte adet görmediği için akıntı oluyo ve ilerledikçe fazlalaşıyo, kokmadığı rahatsız etmediği sürece endişelenme dediğim gibi bende de aynı ama doktorum bi sorun olmadığını söylüyor 😌
Sadu Sibl8 yok siyah beyaz renkli değil, alakası bile yok benim doktorum her organını iki defa çekti valla o kadar çoktu ki katlayamadım bile ve 22. Hafta da filan yaptırdım ben, tamam unutmam 😊 salı günü evde olucam inşallah bakar haber ederim