Zumrutcelebi Zzynpp yok yok hic endiselenme, zaten vucutta ilk kafa gelisir dogdugunda vucudunun yarisi kafa olucak sakin gorunce endiselenme, ogretmenim gelisim derslerinden biliyorum, hic takma kafana😊
Zzynpp Zumrutcelebi görünce endişelenme derken canım ? Anlamadım yani doğdunda kafası farklı filan mi oluyor nasıl oluyor anlayamadım dediğini 🤷♀️
Nuremine @Zzynpp# benim bebegim de 2 hafta onde kafasi normal bir durummus hatta gittigim doktorlar ailenizde varmi koca kafali birisi diye sormustu normalde suan 35 haftalik hamileyim ama bebegimin kafasi ve vucudu 37 ile uyumlu tabi bacaklari hariç. Birde ben ogrendigimde 29 haftalik hamileydim dr lar bana beyninde su olmadığı surece normal dedi kafasının onde gitmesi genelde erkek bebeklerde daha sık gorulen bir durummuş
Zzynpp Nuremine benim de erkek canım 🙏🏼 Öncelikle Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ilk bebek olunca herşeyde kafama takıyorum birşey var mi diye düşünüyorum başka doktora da gitsem mi diye düşünüyorum aslında 28 haftam da kontrol var o zaman ne dicek olmadı başka bir doktora da gitsem mi diyorum kafam karman çorban oldu
haticeD08 Zzynpp https://youtu.be/S9ERDDKbIPo ben Kağan Kocatepe’nin videolarını izliyorum zaman zaman bu konu ile ilgilimde güzel yorumu dinleyebilirsin canım.
Zzynpp Esesen hayır canım gayet normal dedi hatta anneme Zeynep’i kaç kg doğurdunuz dedi annem 4 kg dedi o zaman ne Zeynep dedi bana 😃 ama ne bilim korktum kafama taktım
Esesen Zzynpp o zaman korkma canım sen 😊 olmadı başka doktora da git ne olur ne olmaz. Ben de 4600 doğmuşum😂😂 33 haftalıktı 2207gr dı tombiş olacak sanırım
Zumrutcelebi Zzynpp yenidogan bebeklerin kafasi vucudunun nerdeyse yarisi kadar oluyor derler ya canim omdam dedim, benimki mi buyuk diye uzme kendini, ondam soyledim 😊
Nuremine @Zzynpp canım ben kendi doktorum dışında bir özele birde başka şehirde perinatolaga gittim benim yasadigim sehirde yok çünkü kafa gelisimi 2 haftanın ustunde vede sıvı birikimi varsa riskli dediler allaha şükür 2 hafta sadece birde benim bebeğimin 2 haftada gerideydi bacak gelisimi ve biri daha kısaydı şükür şuan bacak gelişimi haftasına yetişti sen icini rahat tut bir sorun olsaydı doktorun seni ona gore yonlendirir di
Zzynpp Nuremine Anladım canım teşekkür ederim çok şükür herşey yoluna girmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 Sadece 2 hafta ileri dedi doktor onun dışında başka da Birşey demedi hatta gayet normal endişe bile etme dedi ama işte anne olmak gerçekten zormuş 😔 herşeyi dert eder oldum resmen
Zzynpp Esesen evet canım galiba tombiş olacaklar ben hatta normal Doğuma engel filan da oluyormuş sanırım
Zzynpp Zzynpp Evet canım onu bende duydum ve üzüldüm tabi en sağlıklısı neyse o olacak ama normal Doğum genede daha iyi