Ness61 Merhaba bende 5 gün önce anne olduğumu ögrendim fakat sadece kan tahlili ile doktor randevum 24 ekim sizce geç olur mu çok sabırsızlanıyorum 😊😊
Deletedmom124 Ness61 kan tahlili yaptırmadı iseniz yaptırın 2 günde bir artış varsa inşallah normal seyrediyordur kan için çok geç bence kontrol için ideal diye düşünüyorum
Hzlhakko Ness61 benimde 2 bin çıkmıştı ikinci kan testi tek bebek ☺️doğru bir şey yapmışsın şu an gitsen kalp atışı duyamazsın ama gittiğiniz zaman 6 haftayı doldurduysan duyma ihtimalin yüksek bende 6. Haftada duydum
Ness61 Deletedmom124 ilk test yaptım bir gün sonra da kan tahliline gittim 😊 ikisinde de çıktı çok şükür ama beta yüksek cıktı adetim 3 gün geçmişti sadece
Ness61 Deletedmom124 ne yapmam gerektiğini hic bilmiyorum ki 🙄 Sağlık ocağında ki doktor tekrar gel demedi 24 ü iyi sıra bulmuşsun dedi ama iste geçmek bilmiyor 😕
Deletedmom124 Ness61 benim de yeni 5 haftalık ta 2. Bebeğim allah nasip ederse devlete gittim pazartesi özele gideceğim bakalım
Melekanne123 Ness61 benimde 3 günlük gecikmede 816 çıkmıştı sonra bir hafta sonra 10000 oldu doktorum ikiz olabilir çift yoks sac gördüm dedi kalp atışı için bekliyoruz şimdi bakalım inşallah duyarız 🤲🏻
Ngngng Ness61 benim adetim 2gün geçmişti 1563 çıktı o anne rahmine erken düştüğündendir dedi doktorum betanın çok çok yüksek çıkışları nadiren bir sorun olduğunun göstergesi oluyo dedi
Blgzr_58 Ness61 kan tahlilini iki günde bir yenileyin iki katı artış varsa sorun yok demektir bu arada folik asit başlamanız lazım sağlık ocağında ki doktorunuz herhangi bir şey söylemedi mi folik asit konusunda
Ness61 Melekanne123 bana da öyle bi ihtimal var denildi ama kesin olmadığı için bilemiyorum 😊😊insallah hayırlısı olur sizin için de 🙏🏻🙏🏻
Ness61 Ngngng içim rahatladı 🙏🏻 Bana da iki ihtimal söylediler birisi ikiz olma olmadığı diğeri de plesenta ile ilgili bi sorun da da yüksek çıkabiliyor dediler ondan korktum
Ness61 sevdicek folbiol diye bi kutu aldım eczaneden düsük mg fazlası da zararmış doktor yazmadan yüksek kullanmak istemedim 😊😊
Deletedmom124 Ness61 rica ederim canım daha ilk gebeliğin soruların olursa cevaplarız tabikide dikkat et kendine soğuk alma pamuklu iç çamaşırları giymeye başla fazla ağır kaldırma belirli süreçler var onlar geçene kadar 🤗