Hlygrs Slm kızlar bizde kızımla bugün 27 hafta olduk oda takımını geçen hafta aldık gelmedi henüz kıyafet anlamındada zıbınlar alt üst takım kilotlu çorap battaniye hastane çıkışı hepsini aldım sadece bakım ürünleri kaldı mobilya gelincede yıkanıp ütülenecek hastane çantamız hazırlanacak tmm 😄 bende uşaklıyım sakaryadayım şuan buraya evlendim. Kızımızın adı rüya olacak 😍
AsyeNarSusam Hlygrs Hlygrs rüya 🙂 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de sakarya serdivandayım siz nerdesiniz hangi doktora gidiyorsunuz 🙃
betulcagri Ceylin benim 27+3 bnde 8 kilo aldim 45tim 53 anca oldum sadece gobegim var 🙂 az zamankaldi
Ceylin betulcagri suanda bende 8 ama doktora gittikce tartiliyorum her ay 10 olmus olabilirim yani son 2 aydir 2ser kilo aliyorum aylik 🙂))
AsyeNarSusam [bilinmeyen] AA geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de 2. Çocuğu bekliyorum prima iyidir ya ben bütün bezleri denedim molfix de dahil primadan iyisine denk gelmedim sanki 🙈 Ama ilk zamanlar için o göbek bağı oyuntusundan dolayı molfix düşünüyorum ben de
Hlygrs AsyeNarSusam amiN cnm inşallah hepimize nasip etsin konak hastanesine gidiyorum sami kemik sen nereye gidiyorsun
Zeynep23 Sizleri okuyunca çok heyecanlandım bir iki parça kıyafet aldım haftaya beşik dolap falan alacaz erken mi diye bilemedim kız olunca süsü püsü fazla alınacak çok şey var kişisel bakımları kıyafetleri vs... çok heyecan verici evlenirken çeyiz alırken bu kadar heyecanlanmamıştım kızım sağlıkla gelsin inşallah hepimizin ki tabi
AsyeNarSusam Zeynep23 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence şimdiye kadar erkendi bişiler almak için belki ama şimdiden sonra erken değil artık hatta anca 🙄
AsyeNarSusam Destina Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ya bu bizim bebeler şubatta doğacak ya şimdi 3 aylık kıyafetleri yazlıktan mı kışlıktan alcaz şeyapamadım ben. Mayıs da 3 aylık olacak bu bebeler mayıs hala serin fekat haziran yaz oluyo netcez🙄
Destina AsyeNarSusam 3 aylık kıyafetler kışlık olacak. 3.aydan sonra yazlık almaya başlayacağız canım.
KbraBberciKavlak Biz de çoğu şeyi hallettik. Odası, beşiği, kıyafetleri, battaniyeleri, arabası vs. Ufak tefek şeyleri kaldı inşallah 😊
humaninannesi61 Bizde 28. Haftamızı bitirdik Aişe Hüma’mla🤰👶🏼 52 ile hamile kaldım 50 ye düştüm. Şimdi 63 olmuşum😱 2 ayda iştahım baya açıldı 😌 Ben nerdeyse hiçbir şey almadım. Bi kaç kıyafet dışında. Kısmetse 7. Ayım dolsun alacağım😍 Bu aralar çok halsizlik var ☹ Ama Çok heyecanlıyım zaman çabuk geçse de kavuşsak🤰💖
Zeynep23 humaninannesi61 bende cuma gidecem ama 5 ayda 5 kilo aldım ve ben değil bebişim almış bende kilo görünmüyor 🙈 Karnım çıktı bi bide hala kızımın ismi Yok 😳
Zeynep23 humaninannesi61 ay bi 30 olsak sanki çok iyi olacak benim bir ara kasık ağrım oldu üşüttüm herhalde şimdi çok şükür ağırlaştıkça nasıl olur bilmem gün gün değişyo haller
humaninannesi61 Zeynep23 Ya kendimi çok hantal hissetmiyorum aslında. Ama accayip yorgunluk geliyor üstüme bazen. Ama bazende enerji patlaması yaşıyorum. Evi temizliyorum , yürüyorum falan. Ama dediğin gibi 30 olsak bakalım ne olck🤦🏼♀️Şu idarara çıkma işide çok zor geliyor🤦🏼♀️
Semanurmurat Selam hanimlar bende 24+6 yım izmirde oturuyorum kızımız olucak Allah nasip ederse inşallah ismini elif düşünüyoruz ama yanına bir isim daha istiyoruz o konuda henüz karar veremedik nasip bakalim bende bu gune kadar hic bisey almamıştım çorap dahi dun hastane çıkışı alt acma takim felan aldik bebek arabamiz pusetimiz herseyimiz tamam odamiz bos ama mobilya ve bebisimize ufak tefek biseyler alicaz Rabbim nasip ederse❤inşallah hepimiz sağlıklıca hayırlıca kucağımıza alırız🙏bu arada ilk bebeğimiz heyecanli ve tecrubesizim😊kilo konusuna gelince de 50 kiloyla hamile kaldim 48 e düştüm simdi 58 kiloyum😊