AsyeNarSusam Kızlar ortalama 3 veya 3 buçuk ay gibi bir zamanımız kaldı😱 Nasıl geçiyor hamilelik kilolar ne alemde hazırlıklar ne durumda isimlere karar verildimi hangi ildeyiz vs. Vs. 🙃
Mine AsyeNarSusam heyecan artıyor 😱 25+1 olduk 3 kilo almışız kızımla 🤗 alışveriş daha ilk defa geçen hafta civilde indirim vardı ordan bi kaç parça sipariş verdik ve bi de kıyafetleri eşyaları için dolap aldım 🤗 bu arada aslen adanalıyım ama eşimin görevi nedeniyle mardindeyiz sizler ne haldesiniz hazır mısınız 🤗
Ceylin AsyeNarSusam 27+3 deyiz ben henuz alisverise baslamadim. Annem sagolsun benden once baslamis 🤗🤗 ben 8 aydir alanyadayim buraya evlendim. Aslen samsunluyum. Veee simdiye kadar 8 kilo aldim 🤔 kizimin adi ceylin olcak 😍 fazla dusunemedim isim konusunda bir anda olusuverdi 😁
AsyeNarSusam Mine kilo durumunuz çok iyi maşallah bende 24+6 dayım ve tam tamına 7 kilo aldım 😱 Mardin çok güzel şehir o eski Mardin oralar bizde kısa süre önce Siirt den Sakaryaya taşındık 🙃
halleyrun 26 haftaligiz oglumla😊 heycanla sabirla bekliyorum .48le hamile kalip ilk 4 ay 43 e dustum su an 50 kiloyum, gorenler cok zor anliyor hamile oldgumu😒 isim konusu muamma. Eşimle oguzhana karar verdik, sonra buyukler ise girdi. Su an isimsiziz😞
Mine halleyrun isim hakkı anne babaya aittir nene dedeye değil😒 bende büyükleri anlamıyorum 😒 benimde hamileliğim daha yeni anlaşılıyor 😁 kızımızın adını Zeynep düşünüyoruz 🤗
AsyeNarSusam halleyrun bence içinize Sinen ismi koyun kendi anne babanızda dahil kimseyi müdahil ettirmeyin o kadar hevesle heyecanla 9 ay bekliyoz ağız tadıyla bi isim koydurtmuyorlar 😒
Eda-raif 26+1 haftadayiz Berna defnemle 4 kilo aldım çünkü ilk 4 ay hibisey yiyemedim kızım kilo almaya devam ediyor bu ayın 20sinde kontrolumuz var biraz agrilarim var gerçekten çoğu bitti azı kaldı çok heyecanlıyım 🤗😇😍bu arada çantası hariç herşeyi hazır 😊
halleyrun Eda-raif masallah hizlisiniz😊 bubhafta sonu besik ve kiyafetlerini alayim diyorum bnde ins.. guzel gunlerde kullaniriz ins.
AsyeNarSusam Eda-raif ooo maşallah erkenden hazırlamışsınız herşeyi biz daha sadece puset ve iki üç parça yenidoğan kıyafet aldık 🙄 2. Çocuk olmasının da etkisi var sanırım 🙈 Kilo durumunuz çok iyi çok ideal maşallah
Mine Eda-raif maşallah bizde daha ilk defa geçen hafta civil de indirim vardı aldık 🙈 bi de kıyafetleri eşyaları içim dolap aldık 😁
halleyrun Mine zeynep her daim guzel isimlerden bncede😊 bakalim biz ogluma ne isim vercez. Esimle ortak begendigimiz bi isim olsun diye dusunuyrm. Sonradan oguzhani begenmedi söylemiyorum alışamadım dedi, smdi tekrar isim ariyoruz.
Eda-raif halleyrun nasıl olsa alincak dedim eşim bile bu kadar erken almayalım dedi ama aldık duruyor amin canım inşallah hepimize aynı dualarla😊
Eda-raif AsyeNarSusam teşekkür ederim inşallah böyle devam eder genede böyle olunca son zamanlarda aliniyormus kilolar🙂
Mine AsyeNarSusam teşekkür ederiz aslında dikkat ettiğimiz bi şey yok Çan’ımız ne istese yiyoruz çikolata falan🙄 Mardin güzel şehir bencede ama memleketim gibi değil😁 Sakarya için de çok güzel diyorlar
Eda-raif AsyeNarSusam kesinlikle vardır eminim sizde ilk çocukta ilk zamanlarda bile almissinizdir ufak tefek şeyler 😊
AsyeNarSusam Eda-raif evet kesinlikle daha cinsiyetini öğrenmeden almaya başlamıştım hatta 🙈 Bide kızdı benim de ilki kız eşyası aldıkça alası geliyor insanın neler neler var. 😍
betulcagri Ceylin benim 27+3 bnde 8 kilo aldim 45tim 53 anca oldum sadece gobegim var 🙂 az zamankaldi
ElifDemirciKeskin Biz 25+6yız kızımla 2 oğlandan sonra kız çok heyecan verici bir duygu😊 ufak ufak alışverişe başladım odamızı beğendik nasipse bir sonraki ay alacağız ☺İsim konusunda çok zorlanıyorum oğullarımın adını ben koymuştu Ömer😍Kerem😍 ama kızıma bir türlü karar veremedik afra hazla ceylin ve daha bi sürü 😅😅
Mine Benim de ilk bebeğim 25+1 olduk geçen hafta civil indiriminden bi kaç parça eşya aldım ilk defa bi de kıyafet dolabı indirimdeydi onu aldım ilk eşyalarını almış oldum artık tutamam kendimi bu haftaya kadar iğne bile almadık🙈
Destina Merhaba şubat anneleri. Allah izin verirse ben de şubat anası olacağım. 25+2 olduk bugün Meriç oğlumla. Evde birde 5.5 yaşında Mert oğlan var. Kardeşini sabırsızlıkla bekliyor😁 Yenidoğan çıtçıtlı badi ve tulumları almıştım geçen ay. Bu ayda 3 ay kıyafetleri aldım. Giyim kuşam işi az kaldı bitmek üzere. Fakat anne bebek bakım ürünleri, bebek arabası puset beşik gibi esas önemli seyler bekliyor. Son 3 ay kaldı ve tüm ihtiyaçları listeleyip 3 e böldüm. 34.haftada en geç bitirmiş olacağım.
AsyeNarSusam Destina Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ya bu bizim bebeler şubatta doğacak ya şimdi 3 aylık kıyafetleri yazlıktan mı kışlıktan alcaz şeyapamadım ben. Mayıs da 3 aylık olacak bu bebeler mayıs hala serin fekat haziran yaz oluyo netcez🙄