Sera00 Oznrryldzz yanlış oldu gecelerim haram oldu gündüzleri 1 saat uyuyorum hepsi bu..uyumayi cok ozledim cokk 😭
Asellinannesi Oznrryldzz aynn. Yaa çok aç uyanıyorumm troid rahtszlığım vr sabh ilaçç içiyorum ac karnına bı süre ymk yiyemıyorum heryerı kemıresım glıyo 😂😂
Oznrryldzz Asellinannesi he seninki ilactan benim ki normal 🤣 olsundu anne olmak bunu gerektiriyor demekki hapur hupur fazla kiloda neymis ye gitisin 🤣
glnzk Ben geceleri uyyorum ya 29+ 6 yiz oyle uyandıracak kadar hareket etmiyo yada ben hissetmiyorum bilmiyorum bisey olmaz heralde içimi rahat tutuyum ♥️
Hilahila 33. Haftadayım. Aynen devam ediyor. Bir de güçlendi baya dayak yiyor gibiyim. Gece uyuyabilmişsem teknesine kalkıyorum. Son haftalar işkence gibi. Sağlıkla gelsin minnoşlar 🙏
Oznrryldzz Asellinannesi 49la hamile kaldim suan 61 kiloyum hayatimda ilk defa 55ten sonrasini gorduum 🤣 ama oyle ahim sahim bi goruntu yok gene ciroz ben bi gobegimde sislik var
glnzk Oznrryldzz herkes harekete uyanıyorum deyince bende niye olmuyo dedim bi an 😬 ama yatana kadr hareketli sağolsun oglum ♥️
Oznrryldzz glnzk harekete uyanmaya baslamadim cok sukur hareketten uyutmadigi icin 🤣 annesini dusunuyor oglusun demekki uyusun annem diyor bizim kiz oyle mi pat kut cat durmuyor🤣❤
glnzk Oznrryldzz 😂😂😂 ne deyim Aslan oglum yw zaten ilerde uyutmuycam diyo simdilik uyusun garip anam diyo 😁😂😂😂
Minnos12anne Oznrryldzz bnmde hareketli kizim ama bn uyuyunca o da uyuyo hareketli oldugu saatler 9 ile 1 arasi genellikle yatmadan tatli veya meyve isi yerseniz çok oynuyor uykuya odaklan oynamadgini goreceksin 😄😄
_Merius_ Oznrryldzz maşallah 26. Haftaya kadar uyumuşsun ben 12. Haftada bırakmıştım o uykuları 😂😂 şimdi 36. Haftanın sonundayiz nasipse doğumdan sonra uyurum diye hayal kuruyorum 😂😂😂
Oznrryldzz _Merius_ masallah 🤣 bende simdiden diyorum dogumdan sonra 2 gun beni bi salin emzirmeden emzirmeye uyandirin anca ozlem gideririm uyku ile🤩😍😄