Oznrryldzz Kizlar 26. Haftamdayim cok sukur 2 haftadir geceleri uykusuzluk cekiyorum gunduz ayakta olmama ragmen . Geceleri biricik kizim cok hareketli en son dun gece 5'e kadar ayaktaydim . Hareket etsinde uyumayim cok sukur diyorum ama artik ruhen rahatsizlik hissediyorum . Gunduzleri cok fazla hareket etmiyor burdayim diyor ama gece kadar degil . Siz ne yapiyorsunuz uykusuzluk icin ?
Sera00 Oznrryldzz ah ah siz bir de 36li haftaları görün . Gram uyku yok. Gündüzleri müsait iseniz uykunuzu almaya çalışın
Minnos12anne Oznrryldzz bnmde hareketli kizim ama bn uyuyunca o da uyuyo hareketli oldugu saatler 9 ile 1 arasi genellikle yatmadan tatli veya meyve isi yerseniz çok oynuyor uykuya odaklan oynamadgini goreceksin 😄😄
Oznrryldzz Sera00 aslinda musaitim evde geciriyorum gebeligimi ama gunduzde uyuyamiyorum ogleden sonra hele bir enerji geliyor ki sormayin . Evi bastan assagi kirkliyorum .
Karpay Sürekli uğraş bulursan olmaz uyu bende geceleri uyumuyorum gündüz de yataktan çıkmıyorum nerdeyse😊 uyumadğım zamanda sersemliyorum herşeyi unutuyorum kafa kazan gibi🤣 çok şükür bu günlerimize doğunca ne gece ne gndüz uyku haram olucak😊
Oznrryldzz Karpay Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah . Diyorum ya hareket etsinde ben uyumasamda olur analigim simdiden basladi😄❤
Asellinannesi Oznrryldzz açlıktan bu seferde karnıma agrılar grıyo😂😂😂. Sabh esim gderkn klkıyotum kızım kıpır kıpır hala😂😂
Oznrryldzz Asellinannesi ayyy sorma ayni ben iste sanarsin elimi kolumu 2 gun baglamislarda yemek vermemisler gibi 🤣🤣
Asellinannesi Oznrryldzz aynn. Yaa çok aç uyanıyorumm troid rahtszlığım vr sabh ilaçç içiyorum ac karnına bı süre ymk yiyemıyorum heryerı kemıresım glıyo 😂😂