kardelen_07 Kız ismi önerilerinize ihtiyacim var internette hep ayni isimler var. Allah nasip ederse ikinci bi kizim olucak. Heh iste bu deyip icime sinen bir isim bulamadim. Hem benim gibi dusunenler varsa fikir olmis olur. Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar🥰🤗
Kbrbydkk Vallahi canım bende bulamadım henüz ama not aldıklarım şunlar: Yade hazel meva İdil beril Eliz meva Gülce
duygusm Kbrbydkk Eliz isminin anlamı nedir acaba? Benim de sevdiğim bir isim ama anlamına bakınca sadece “el izi” yazdığını gördüm 🤦🏻♀️
kardelen_07 Benimde 5. Ay bitiyor hala icime sinen aklima gelen bir isim yok. Ilk kizimin ismi Dila. Cok severek benimseyerek koymustum
kardelen_07 CansuDurmaz aslinda var bi cok isim ama insan, iste benim kizimin adi bu deyip icine sindiremeyince olmuyor🤔
Kardelennx Duru Arya ve benim en sevdiğim isim unisex bi isim Kayra ben cinsiyeti ne oluşursa olsun Kayra koyucam 😂
CansuDurmaz kardelen_07 kesinlikle haklısınız. Diyorum ki kızıma yakıştıramıyorum sanki hiç bir adı 😂 başka çocuklarda güzel ama ben koymayı düşünemiyorum napacağız böyle bilemedim 😂 anlamı güzel klasik kız isimleri için bende önerilere açığım 🐣
Kardelennx kardelen_07 ama bence benim bebeğim erkek ben öyle hissediyorum daha küçük ama içimden böyle hep erkekmiş geçiyo 😂
Guguni kardelen_07 hazan da çok böyle hüzün çağrıştırıyor gibi geliyor bana nedense😊 İnşallah bulursunuz gönlünüze göre. Ben kızım olursa Ilgın koyacağım 🤗