SeldaAlganBayr Selam tatlı anne adayları nasıl gidiyor hamilelik , benim gibi çok Yen’i olanlar var mı acaba , yarın 6 haftalık olucaz inşallah ☺
YagmurAnnesi SeldaAlganBayr Hayirli olsun canim. Gozun aydin. 😊 biz biraz sana gore eskiyiz ama Kocaeli anneleri deyince koştum bende 😂 Çayırovadanim ben. 22 haftaligiz bizde.
SeldaAlganBayr Deniz2961 yuvam Akarca’ların biraz üstünde oturuyorum canım , sen nerde oturuyorsun 😊 YagmurAnnesi ay bende o haftalara çabucak gelsem keşke 🤣çok heycanlı ama geçmeyen bir süreç gibi , ben Yahya kaptan tarafındayım
Sevcannn YagmurAnnesi bnde orda 4 sene çalıştım Bekar ken 😊smdi çağdaşkent te otyrm bnde 22 haftalik hamişim 😊
Mirzaveben Deniz2961 ben lütfiye ünlü civak'a gidiyorum kendi muaynanesi var ama doğum icin medical parkla anlasmali
shinemom Deniz2961 499619 Benim 4 haftalık daha yeni öğrendim daha önce 6 haftalıkken düşük yaşamıştım smdi çok korkyorum aynılarını yaşamaktan😔
Deniz2961 shinemom ayy canim ya cok gecms olsun kotu dusunme iyi dusun iyi olsun rabbm bebeklrmzi korusun