Mybabe_mom Sahreyldrm ay inanın hiç bilmiyorum, doğrudur 🙈 işe yaramazsa da çok önemli değil, evde giymeye çalışırım artık 😂
Sahreyldrm Mybabe_mom aman sen yanında götür de kuzum eksik gelmesin fazla gelsin geri getir zararı yok
umare Bebege Bez 5-6 tane Agiz mendili 2 tane 5 li takim 2 tane Alt ust zibin 2 takim Bebek alt silme pamugu 2 tane battaniye bi ince bi kalin puset Kendime 1 emzirme sutyenj 2 depend 5-6 ic camasri 2 takim gecelik Basortu Corap Şal Gogus pedi Dus alirim diye havlu Atistirmalik cerez tarzi sseyler Kaymaz terlik suan aklima bunlar geldi valizde bunlar var
Gamzeliim38 umare Çok sağol canım güzel bir liste olmuş 👍 Emzirme sütyeni gormusken emzirme atleti daha kullanisliymis bir kaç kişi öyle dedi Bende sütyen yerine atlet almayi düşünüyorum. Sanada fikir olsun canm 2 tanede ondan ekleyebilirsin
Gamm umare Eime Merhaba biberon koyucak mısınız ya da süt sağma ? Benim de ilk gebeliğim listeleri topluyorum 😊
Zeydo Gamzeliim38 ben hep en kötü seneryoya kendimi hazırlıyorum🙈 küvez gerekir muhtemelen o sırada gerekli şeyler alınır diyorum ama inşallah küvez gerekmez tabii🤲🤲
Gamzeliim38 Zeydo Aman aman insAllah gerek kalmaz kövoze düşünmesi bile insanı strese sokuyor canım ya Sen kotuye hazırlama genede kendini 😍
Gamzeliim38 Sahreyldrm Demi çokta susluye gerek yok hem rahatlık daha önemli bence o sırada süsü düşünemez bile insan 😁
Sahreyldrm Gamzeliim38 eğer fotoğraf çekimi falan yapacaksanız süslü süslü alın ama biz kendimiz birkaç poz çekeriz öyle fotoğrafçı falan tutmadık
Gamzeliim38 Sahreyldrm Hastanelerde genelde oluyor şampuan ama genede ihtiyaç olabilir Ay bitmiyor eksikler vallahi 😁😬
Gamzeliim38 Mybabe_mom Sağol canım bnde not alayim bu markayı 👍 Normal doğum olursa gecelik daha iyi demisti bir arkadaş çünkü öncesinde surekli açıklık kontrol ediyorlar altına bişe giymeye fırsat olmuyor ama elbise olduğunda direk yukarı kaldıriyorsun büyük rahatlık demişti Sezaryene de doğumdan sonra ihtiyaç olabilir
Gamzeliim38 Eime Çok sağolun abartısız bir liste olmuş bunuda kaydediyorum hemen 🙏😍 Bence simdiden hazırlayın hazir dursun sonra ne olacağı belli olmuyor 😊
Gamzeliim38 Sahreyldrm Ne çok şık nede çok basit Orta halli aldım çekim içinde uygun sayılır ama bende çekim düşünmüyorum Bebisler küvoze girer falan fotoya sıra gelmez diye düşünüyorum 😊
Mybabe_mom Sahreyldrm şampuan ve el sabununu bende düşünüyorum ama henüz eklemedim. Diş macunu ve fırçası, birde deodorant da koydum ben ☺️