Nuraslanklc mervella çok şükür iyiyiz ama böyle giderse iyi olamayabilirim😂😂😂 17 ile 25 hafta arasında 10 kilo aldım en az şimdi den sonra dikkat edeceğim asıl Zorluğu orda keşke baştan dikkat etseydim çok diyorum ama hala çok geç sayılmaz neyseki
Serap46 mervella 16.haftaya kadar hiç kilo almamıştım, 16dan sonra o kadar dikkat etmeme rağmen su içsem yaradı resmen 😭 şu an 33.haftadayız ve 14kilo aldım şimdiden şaka gibi 😒😒
Labaysenur 20 den sonra almaya başladım 2,5 kilo almıştım.1 kilosu gitmiş 🤷♀️ 23 haftamdayım 1,5 kilo ile devam
gezentianne mervella Ben de diyetisyene gidiyorum 22. haftadaym almadım ve alma diyo hatta 1-2 kg verebiliriz gayret edelim diyo🤣🤣
Tazeanne0134 mervella ben 4,5 aylık hamileydim başladım kilo almaya kilolu hamile kaldım zaten 92 kiloydum ilk 3 ayda kilo almadım aksine kilo verdim 92 kilodan 89.900 kiloya düştüm şimdide 94.800'üm ve 26+0 haftalık hamileyim
Beyzanurlina mervella 5 6. Aylarda başladım kuşum 12 kilo aldm 30+2 haftalıgız zayıf hamile kaldm 57 le
ylzzz mervella 16. Haftadan sonra almaya başladım bende çok kontrollü aldım başlarda şimdi tartılmaya korkuyorum 7. Aydan sonra bi anda şiştim sanki karnım da 7. Ayda belli oldu
Ezp_32 22 haftalığım 8 kilo aldım. Yemem normal hatta ilk aylar bulantı kusma olmasına rağmen hızlı aldım. Anlamış değilim 😀
Eslina mervella sıkıntı yok ben 20. Haftamdan sonra aldım şuan 33 haftalık bebeğim bende 7 kilo aldım bebeğimde 1 hafta önde gidiyor
busragrgn Canım ben de 18.haftadan sonra almaya başladım. Şuan 24+0 ım 4 kilo aldım. Şaka maka birden nasıl oldu anlamadım🤭