mervella Hanımlar Merhaba kaçıncı haftanızdan itibaren kilo almaya başladınız. Ben 14+2 haftalık hamileyim henüz hiç kilo almadım. Hamilelikten önce diyetisyen kontrolünde besleniyordum şimdi de diyetisyenimle devam ediyoruz. Dün randevum vardı diyetisyenim hiç kilo almamış olmama gayet güzel dedi ama 16 hafta itibariyle az az almalısın sakın kendini kısıtlama listene uy dedi. Sizde durumlar nasıl ?
Cemre20 mervella bende 14+3 haftalığım henüz ben de almadım bi sıkıntı olmadığı için çok dert etmiyorum kiloyu
Sermec mervella 15+2 haftalık hamıleyım 4 kılo aldım ama cok zayıf oldugum için sorun etmiyorum 46 ydım 50 kilo oldum
Syka7 mervella 7+3 üm 5. Haftadan itibaren 3kilo aldım 🤦🏻♀️🤧 normal bir durum değil kendime dur demem gerekiyor 😂 100 kiloyla doğurcam bu gidişle
Rabiaaydin Syka7 bende 8 haftalığım tam 4 kilo almışım çok fazla alcam diye korkuyorum iştahım çok açık bulantım falanda olmadı hiç 🤦🏻♀️
112 17. Haftamda hala 55 kiloydum şu an 18+3 ve 57 oldum birden. Boy 168 bakalım almaya başladım sanırım
seymakumatarnsf mervella 19-20. Haftadan itibaren şiddetle almaya başladım. Ondan önce hiç almamıştım😒
mervella seymakumatarnsf kilonun en hızlı alındığı haftalar 20 li haftalar,diyetisyenim ve doktorum öyle demişti. Sağlıkla kalın 🌸
Celins_ mervella 28 den sonra almaya başladım ben suan 30+1 deyiz 2 kilo almışım 1250 si bebiş zaten 😂
mervella Minelcaltas maşallah sizin gibileri görünce çok imreniyorum ama elbette normal düzeyde kilo alınsada alınmasa da önemli olan sağlık 🌸
Nuraslanklc mervella 17. Haftam bitti o zamana kadar canım hiç tatlı istemedi bulantılarım vardı😂 18 e girince bulantı gitti tatlı istemeler başladı kilolar 2 şer 3 er maşallah aldım durdum
mervella Nuraslanklc siz ve bebeğiniz iyiyseniz kilolar çok da dert değil elbette normal düzeyde alınmak şartıyla ☺️🌸
Nuraslanklc mervella çok şükür iyiyiz ama böyle giderse iyi olamayabilirim😂😂😂 17 ile 25 hafta arasında 10 kilo aldım en az şimdi den sonra dikkat edeceğim asıl Zorluğu orda keşke baştan dikkat etseydim çok diyorum ama hala çok geç sayılmaz neyseki