hndgkct Sermec adet günüm bugündü 28 günde bir hastalanıyordum bugün gelmeyince biraz şaşırdım içime sinmedi gidip test aldım çünkü halsizliğim var sanırım erken döllenme oldu bilemedim
Sermec hndgkct canım bazen adetten sonra da yumurtlama olabiliyor hayırlısı olsun inşallah kan ver netleşsin canım 🙏 🤗
Sermec hndgkct canım korkma Allaha bırak hep dua et benım de bır düşüğüm var su an 15+2 haftalık hamıleyım Allah dilerse hersey olur rabbım sana bağışlar inşallah bu sefer 🙏
hndgkct Sermec tabi vericem bugün eşim yok şuan akşam da versem olur değil mi bi bilginiz var mı acaba
Sermec hndgkct acilden verebilirsin canım inşallah güzel sonuclar alırsın canm bu arada adetın kac gun gectı 🙏
Sermec hndgkct canım benım adet gunum de de aynı böyle cıkmıştı inşallah kan sonucun da guzel cıkar 🙏🤗
Tugce1803 hndgkct Hayırlısı olsun çok sevindim🥰Darısı başıma bende görmek istiyorum böyle çift çizgiler😍
Mucize34 hndgkct kötüyü düşünme verende Allah alanda canım benimde bir düşük olmuştu 7. Haftada dusmustu Simdi tekrar hamileyim 7+3 olduk iyi gidiyoruz şu an bakalım 😊
bs_brk Mucize34 düşük olduğunu nasıl anlıyorsunuz kanama yada ağrı gibi mi oluyor? Şuan 7 haftalığız bizde allah göstermesin ama merak ediyorumm
Burcugvc Ayy hayırlı olsun canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sizinde gözünüz aydın olsun 😍💕
hndgkct Hazanur amin canım inşallah bizde bir sene ara vermiştik kürtajdan sonra bu bize mucize oldu üstelik daha 2. Denememiz Şok oldum ben hiç beklemiyordum Allah herkese nasip etsin çok dua ediyorum bunun için 🙏