hndgkct Kızlar testime bakın dayanamadım gittim test aldım ikinci çizgi çıktı direk ağlamaktan deli olucam çok şaşkınım
Tugce1803 hndgkct Hayırlısı olsun çok sevindim🥰Darısı başıma bende görmek istiyorum böyle çift çizgiler😍
Islim123 hndgkct hayırlı olsun kan testi vererek jesinlestirin Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin bebeğine inşallah
2melek_1prens hndgkct gözün aydın canım benimki de bu koyulukta çıkmıştı 5 haftaliktim. Kan ver inşallah hersey gönlünüzce ilerler ❤️❤️😊
hndgkct Sermec adet günüm bugündü 28 günde bir hastalanıyordum bugün gelmeyince biraz şaşırdım içime sinmedi gidip test aldım çünkü halsizliğim var sanırım erken döllenme oldu bilemedim
TunarinAnnesi hndgkct ay canım Hamilesn gözün aydın benimkiler biraz bundan silik bekliyorum kan vermeye sen hemen koş kan ver en az 20+ cikar 😍
hndgkct Ay çok sağolun bir kürtajım var bebeğimin kalbi durmuştu 10 haftalıkken şimdi yine aynı olucak diye çok korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım bu ay hiç beklemiyordum çünkü eşim görevdeydi ve ilişki yaşayamadık nasıl oldu bilmiyorum reglm bitti 2 gün ilişki yaşadık ve bir daha olmadı şok içindeyim elim ayağım titriyor
Sermec hndgkct canım korkma Allaha bırak hep dua et benım de bır düşüğüm var su an 15+2 haftalık hamıleyım Allah dilerse hersey olur rabbım sana bağışlar inşallah bu sefer 🙏
Mucize34 hndgkct kötüyü düşünme verende Allah alanda canım benimde bir düşük olmuştu 7. Haftada dusmustu Simdi tekrar hamileyim 7+3 olduk iyi gidiyoruz şu an bakalım 😊