Purple13 medine_altntss22 tıbbı olarak açıklamasını bilmiyorum ama doktorum bana adaçayı hurma greyfurt ve narı yasakladı.🤷♀️
Tbakc Purple13 hocam hurma niye yaa aksine hurma Doğumu kolaylaştırır diye biliyorum Efendimiz bile hz.Fatımaya önerirmiş
ant2602 medine_altntss22 ben aşırı olmadıktan sonra yedim. Ve çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Kuzenim yemişti daha doğrusu suyunu içmişti ama onda kanama oldu.kuzenimin başına geldiği için yemeden araştırdım aksine folik asit kaynağıymış. Kuzenimin bebeği doğdu ama demek ki o an başka bir sıkıntısı varmış. Bence yemeli ama abartmadan
medine_altntss22 Tbakc ben hurma yiyordum her gün ama duyduğuma göre ilk üç ay dğşğge sebep olabiliyormuş ama doguma yakın yenmesi öneriliyor kolay Dogum yapmak için bilgim bu yönde belkide yanlış bilgi aktarıldı bana bilmiyorum yani
Deletedmom2224 medine_altntss22 çok yemediğiniz sürece sıkıntı olmaz haftada 1 2 gibi ama sürekli yemek sıkıntı yapar çünkü nar kani sulandirir bunu bizzat doktorum söyledi bana narı gebelikte fazla önermiyoruz diye yani bir doktorun yalan atabileceğini düşünmüyorum 😊
Alisalpa medine_altntss22 Ayıklayıp ayıklayıp kendim yedim bi tabak dolusu. Kim demiş öyle birşey olduğunu 🤦🏼♀️
medine_altntss22 Alisalpa duyuyorum arada kalıyorum, etraftan duymalar da ne bileyim Bi dogru Bi yalan çıkıyor napıcz böle yaaa
11bsb CerenAkbulut onu duymadım da kola içtim bebeğim eridi diyeni görmüştüm tobe tobe gülme geliyor düşündükçe ya 🤦♀️