medine_altntss22 Kızlar merhaba nar canım çekiyo ve bazı yerlerde nar yemek dğşğge sevap olur die duydum okudum yemeliyim m sizce ne diyonuz
Gizemabc medine_altntss22 benim bundan haberim yoktu. Yedim ve bir şey olmadı. Bebekte herhangi bir sorun olmadıktan sonra yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerin tek başına bir bebeği düşürebilecek bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum
CerenAkbulut medine_altntss22 sağlıklı bir gebeliğiniz varsa yediğiniz herhangi birşey çocuğunuzu düşürmez, orada bir anlaşalım :) şunu yedim de çocuğum düştü diyen birini duydunuz mu hiç? Narda gayet sağlıklı, yiyin tabi abartmadan.
Redikulus medine_altntss22 ben bir doğum ebesi var ayşe isimli videoları kitapları var. Ondan dinlemiştim. Nar damar genişlemesine neden oluyormuş. Hamileyken de damarlarımız normalden daha geniş oluyormuş. Çok yemediğiniz sürece bir sıkıntı olmayacağını söylüyordu. Tavsiyem aşermenizi giderecek kadar yiyin. Her gün yemeyin derim.
hilalyavuz medine_altntss22 merhaba tatlım bana doktorum ilk haftalarım muayene olduğumda yeme demişti hala da yemedim daha 10+1 haftalığım. Sadece canım çektiği için temizlenmiş nardan 1-2 tane yedim nefsimi körlesin diye. Yemek için 3 ayımın tamamlanmasını bekliyorum doktor şu kadar bekle demedi ama ilk 3 ay tamamlansın öyle yiyeyim diyorum. Senin de canın çekiyorsa sınırlı sayıda abartmadan yiyebilirsin ya da doktoruna danışmakta fayda var en doğrusunu o söyleyecektir. Sağlıcakla 🤗
SevdaLinkaaa CerenAkbulut Benim diş etlerim şişmişti 3 aylıkken çok iyi gelmişti .🙂Nedir bu yiyeceklerin bizden çektiği .🤷🏻♀️
11bsb CerenAkbulut onu duymadım da kola içtim bebeğim eridi diyeni görmüştüm tobe tobe gülme geliyor düşündükçe ya 🤦♀️
CerenAkbulut medine_altntss22 böyle şeylerden korkmayın. Ama eğilme ve uzanma hareketlerini yapmayın ilk 3 ay, en önemlisi o. Ben çocuğunu birşeye uzanarak düşüren çok kişiye şahit oldum Allah korusun 🙏🏻
Redikulus Bahsettiğim videoları izlemeden önce de nar yemiştim arada. Ama bütün bir narı hiç bitirmedim. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
Duygu02 Ben ilk defa duydum..ilk kez de dün yedim..erken doğum riskim var araştırmam gerekiyor sanırım
Arncht21 Nar sadce kan sulandirir hic bisi olmaz .korkmyinbence bu ay nar mevsimi oldugu icin ve gebe oldugunuz icin etraftakilerin batil inanc lari tutuyor.biri diyor nar yersem bebegimde leke olur mu .inanmayon boyle seylere .fazla nar yemek. Sadce kabizlik yapar
Marinnn medine_altntss22 her gün iki tane kocaman nar yiyorum hicte bisey olmadi. Herseyi bu kadar takmayın derim.
Bsraermis8 medine_altntss22 1 _ 2 tane bardan birşey olmaz . İlk aylarda onermiyorlar pek. Aslında hamileler suyunu icmemeli deniyor .
Merve_aras medine_altntss22 Yok artık ya ne diyeceklerini şasırdı bu insanlar narla düşüğün ne alakası var bitki çayları düşük yapar nar yapmaz ben daha geçen gün yedim sıkıntı yok bence bunlar batıl inanç
Nur___ medine_altntss22 ben suyunu sıkıp içiyorum genelde, ama doktora sorman gerek burada yedik içtik bişey olmadı desek de çok geçerli değil bence, en iyisi doktor bilir, ps:dozunda yedikçe herşeyi de yedim