Suunaa Selam kızlar biz 10+4 olduk. Nasıl gidiyor hamilelik belirtileri. Bende gogus hassasiyeti dısında normal gibi. Dun cok bas agrım oldu birde. Siz nasılsınız :)
Poncik77 Suunaa evet bende tam 11oldum bugun sadece göğüslerde acı var dokununca onun dışında ara sıra kaşıkta ağrı oluyo başka belirti yok 😊
iremyaren-01 Suunaa Merhaba. Bizde bugün 11+3 olduk. 2.gebeliğim. İlk gebeliğimde de çok şükür bir sıkıntı olmamıştı. Bunda da çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Olmazda inşaAllah 🤲🏻☺️
Deletedmom0089 Suunaa 11 haftam bitiriyor (10+6)yarın 12 haftalık olacağız Benimde sabah bulantılarım bu aralar sıklaştı göğüs hassasiyetim hâlâ var arada bel ağrım kasık ağrım baş ağrım var Ayaklarım çooook üşüyor buz gibi resmen ilk gebeliğim benimde
Ruhsuz 10+3 benim de mide bulantısı azaldı, ama dün doktorum şeker yüklemesi yaptı maleswf şekerim çok yüksek çıktı erken hafta diywceksınız evet erken ama ben istedim 4 kaybım var ve riskli sayılıyorum bu yüzden, 231 çıktı şeker ve diyete başladım diyetle düzene girmezse insülün dedi, şeker yüklemesini isteme sebebim kalp çarpıntım cok vardı ve ani şekilde tiremelwr geliyordu bacaklarımın canı çekiliyordu sanki meğerse şekerdenmiş
Suunaa Ruhsuz cok gecmıs olsun canım umarım diyetle düzene girer erken farketmen iyi olmus aslında. Kotu dusunme umarım saglıkla gecer hamılelıgın :)
Tutku92 Ben de 10+3. Allaha şükür hiç mide bulantım falan yok. İyi geçiyor. Sadece dediğiniz gibi, göğüslerdeki ağrı çok fena. Sütyeni açtığım an acı veriyor. Garip bir şey. Allah her kese yaşatsın bu duyguyu.
Ruhsuz Suunaa çok sagol cnm İnşAllah düzene girer doktora ben söyledim o da hemen yükleme yapalım dedi ama degerlerimde sıkıntı var açlık iyi 92 1.saat 231 2.saat 54 çok düzensiz doktor da anlam veremedi
Suunaa Ruhsuz anladığım birsey degil pek ama gercekten arada ciddi oynama var. Sen stres olma doktorun en iyi sekilde yoluna koyacaktır canım :) insallah düzene girer cabucak
Suunaa Deletedmom0089 insallah cabucak gecer canım bulantılarında :) ikili testi ne zaman yaptırcaksın canım
Deletedmom0089 Suunaa canım ben yurtdışındayım burda ne zaman yapılır bilmiyorum tam bilgi alamadım ama bu ayın 25i kontrolüm var o zaman her şeyi soracağım
mavera Suunaa 10+4 aynıyız 😊 dün aşırı başım ağrıdı gün boyu hiç geçmedi bugün biraz daha iyiyim şükür
Suunaa mavera dun bende oyleydım canım bide asırı sinirli oldum oyle olunca. Aynen aynıyız :)) ne zaman gideceksin kontrole
Suunaa Esse bende endiseleniyordum ama annem de ben gibiymiş hamileyken. Kişiden kişiye de değişebiliyor. Stres yapma canım :)
Esse Kızlar 11 hastalıkken doktoru cinsiyet tahmininde bulunan var mı arkadasım 11haftalıkken öğrenmişti
Bayrakoglu69 Esse 🙋🏻♀️ Bizde 12. Haftada öğrendik doktorumuz %90 erkek dedi bakalım ay sonu tekrar gideceğiz 💙😇
Anasinifci 10+5, mide bulantısı için ilaç kullanmaya devam ediyorum iştahım biraz toparladı gibi. Baş ağrılarım var ama boğaz enfeksiyonu ve gripten dolayı da olabilir. Karnım çıkmaya başladı ama bebek mi göbek mi bilemiyorum 😄
Suunaa Anasinifci benimde karnım var içime cekilmiyor :)) umarım bulantıların biter canım cabucak zor cidden
mavera Suunaa bugün gittim kan tahlili istemişti drum gördüm miniğim çok şükür 😍💕 bi sonraki randevum ikili test için iki hafta sonra inşallah o da tertemiz çıkar hayırlısıyla