Nesdef emin misin sancıların 3 dakika da bire düşmeden doktorun gelemeyecek eğer sancın başladı ama doğum hala zaman alacaksa 15 dakika da bir gelip kontrol edip gidecek yanında sadece bir hemşireyle bekleyeceksin doğum başladığı an gelecek eğer bir sorun oluştu diyelim hadi hastaneye gidiyoruz dediğinde belki 5 dakika ambulans bekleyeceksin ambulans geldi diyelim seni toplamaları götürmeleri 15 dakika çok önemli durum olmadan hastaneye götürmedikşerini biliyorsundur o 15 dakika da bebeğini kaydedebilirsin bunu suratına söylüyorlar benim doktorum demişti yani elimizden geleni yaparız falan diye herkesin isteğine kalmış bir durum ama ani bir sorun olunca hemen müdahale etmelerini daha doğru buluyorum evde kendi rahatımı düşünüp çocuğumu riske atmam şahsen ama hastane de de kurtulamıyorsun orda da sezeryan diye yalvardım da doktor bana daha çok bağırdı kurbanlık koyun gibi süründüm be 😂😂😂😂 Türkiye de 3 kilodan yukarısı normal olmuyor değil mi burda 5 kilo da olsa normal deniyorlar önce kendin sezaryeni seçebiliyorsun orda Burda iyi bir doktora düşmezsen çok çok çok çok zor bir ihtimal ama doğumdan sonrası için çok ilgililer Allah var ama İnan burda doğum öyle düşündüğün kadar güzel ve kolay değil 😂😂sancım başladı bana hastane bulamadılar her yer doluymuş sancım 3 dakika sa bire düştü ama hastane yok halimi düşünebiliyor musun en sonunda Amsterdam da varmış da yetiştirdiler bir de doğum yapacağın doktoru sadece doğum yaparken görüyorsun ondan öncesinde ebeler bakıyor bütün hamileliğin boyunca sancı başladı hadi gidiyoruz deyince ilk gelen doktora teslim edip gidiyorlar tanımadığın biri doğurtuyor seni işin özeti doğum her yerde her alanda zor 🙈