Ecelif Canım benim kızımın vücudu daline karşı reaksiyon gösterdi ve doktorumuz genelde dalinin 1 yaş üstü bebekler için olduğunu söyleyip sebamed kullanmanızı önerdi hala onu kullanıyoruz şuan kızım 3 yaşında
Mehsu Duuyguum elimde bulunsun istiyorum canım hemen kullanmasam bile ilerleyen zamanlarda kullanırım diye düşünüyorum 😊
FSCMK Duuyguum valla kızımı 4 5 defa banyo yaptırdım hoşuma gitti kokusufelan sakin alerji yapıyormuş kimi bebekte
Rabia5541 Duuyguum dalin alma da ne alırsan al diyeceğim 🙏🏻 Gerçekten içindeki leri görseniz inanamazsınız . Ben mustela seti alacağım sizede tavsiyem instagramınız varsa mühendisinoglu diye bir sayfa var tüm Bebek ürünlerini inceliyor altına içinde ne var be yok yazıyor 200 e yakın post okudum bakın lütfen
Demirleblebi Mommy34 ben mustela merhaba bebek setini Trendyoldan 235’e aldım. Çantası baya büyük mustela setlerinin yanına alt açma bezi, ıslak mendili, bebek bezide sığar. Ben o şekilde ayrıca bakım çantası olarak kullanmayı düşünüyorum.
CinarBaykal Duuyguum Ben mustela düşünüyorum alternatif olarak instagramda muhendisinoglu bunun için bir yıldızlar listesi yapmıştı ona da bakabilirsin https://www.instagram.com/p/B0Y2vefDHNj/?igshid=do4gb25wzn6y
Busraoz Duuyguum Ben mustela setini aldım. Aynı zamanda da siveno indirimdeyken köpük şampuan vs gibi bakım ürünleri aldım.
Rabia5541 Duuyguum siz çeşitlerine bakmayın yenidoğan setini almalısınız çantalı 4 ürün var link atayım size