Esraygtf Mehtaponur emin misiniz :/ bende niveayı övdüğünü hiç görmedim. Yıldızlar listesinde hiç nivea yoktu
Toprak34 Duuyguum mustela merhaba bebek setini aldim biraz pahali ama uzun sure gittigini soyluyorlar. Ilk aylarda mustela kullanip daha sonra bubchen e gecmeyi dusunuyorum suanda elimde bubchen seti de var fakat yenidogan icin en uygun mustela
Sedakctpe Tugceee123 iyi günlerde kullansın bebişin 🤗 canım yukarıda ☝🏻 bahsettiğim sayfaya sende bak istersen Sebamedin de (bazı) ürünlerinin içeriği temiz değilmiş bilgin olsun.. Sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🥰
Eaa_00 Duuyguum bende mustelanın setini almayı düşünüyorum indirime giriyor internette çantalı set. Eczaneden almayın çok pahalı oluyor
Mehsu Duuyguum Deterjan uni baby Sampuan dalin Bebek yağı johnson baby bebek yağı Pişik kremi sebamed Dalin bebek kolanyası Vücüt losyonuna karar veremedim daha 😊
Duuyguum Sedakctpe ben ona hiç güvenmiyorum sudocremi hiç önermiyordu geçen yıl bu sene kullanın diyo hematan içinde bi ton şey yazdı şimdi o dA iyi diyor çok güvenli gelmedi bana ben hiç tavsiye etmiyorum
Mehsu Duuyguum elimde bulunsun istiyorum canım hemen kullanmasam bile ilerleyen zamanlarda kullanırım diye düşünüyorum 😊