Dilosunuguru Dmce ben bornoz seti aldım 2 günde elime ulaştı çokta beğendim fiyatına göre gayet güzel. Ama henüz kullanmadım çünkü bebeğim henüz doğmadı 😊
Dmce Dilosunuguru canim bi baksana ya acaba cokmu ince hani su cekermi rahat sonucta bizde havlu kullaniyoz tamam o fiyata pek beklenti olmaz belki ama alipta kurulamasinda sorun yaratacak gibi olmasinida istemeyiz 😓
Gizemelmas Dmce ben ordan toplu alışveriş yaptım bugun geldi ürünleri kumaşı falan harika toptancı oldugu icin o kadar ucuz bornoz takımını bilmiyorum ama nasıl oldugunu
Dmce YagmurErgun valla bakalim bende ilk siparisimi verim duruma gore devam ettircem esim pek internet alisverisine sicak bakmiyo dokunmadan almayalim Diye ilk cocuk ya 🥰ama bu kadar insan aliyo hos urunleri var umarim esime karsi mahcup etmezler beni
YagmurErgun @Ummugulsum_44 Instagram siteside var uygulamada var canım en ucuz bebek market yazınca hem Instagram'da hemde play storeda çıkar
YagmurErgun @Dmce bizde eşimle düşündük baştan fazla bişey sipariş etmeyelim bir iki parça edelim bakalım diye insan tereddüt ediyo canım dedigin gibi internetten olunca
Dmce YagmurErgun malesef ya bide kendimize almiyoruzki amann diyelim hem bebisimizin hassas tenlerine gore hemde butcemize uydurmaya calisiyoruz
Gizemelmas ayln39 ürünün kalitesine bakarak alın ben bütün ürünleri %100 pamuk aldım ve çok kaliteli cıktı kumaşı kötü olanlar düsük kalite kumaş olarak yazıyo
Dmce Gizemelmas annemde ayni seyi soyledi hatta corabindan kazagina surekli etiket kontrolu yapiyo bilen biriyle almak lazim demekki
Dilosunuguru Dmce valla az önce denedim senin için gayet güzel kuruladı elimi yumuşacık 😊 resmini de atıyorm. https://imgyukle.com/i/E5797G
araskayra Dmce kesinlikle tavsiye ediyorum bende tavşan tulumu melek kanatlı tulum gibi şeyler aldım çok çok memnunum hem uygun hemde süper.. kapıda ödeme yapabiliyorsun ve ilgili olmalarına bayıldım.. alışverişlerimi hep ordan yapıyorum..
YagmurErgun @Dmce aynen öyle canım herşey pahalı olunca hem iyi olsun hem uygun olsun diye uğraşıyoruz birşeyler bulmaya çalışıyoruz işte
Dmce YagmurErgun yani tamam esim Bazen diyo iyisi olsun pahali olsun diye ama kiyamiyorumki onada eksik bitmiyo bi yerden arttirip bi eksik daha alirim diyorum hastane cikisi sordum magazadan 30 liraydi duz sade beyaz sunnet diye ilk giydirmek icin aynisi markasi bile ayniydi bu sitede 14 liraydi ne gerek var diye dusundum siteden alirim
Dmce Dilosunuguru yaaaaa canimsin ya cok sagol 🤗🥰🥰nasil sevindirdin hemen siparis giriyorum ohh sonunda rahatladim bende sarisini almayi dusunuyodum hemde cok tatlisin ya sagol senide ugrastirdim