Sedahatun Hanzadeilknur siveno nun bebek deterjanını aldım ben henüz kullanmadım ama yumuşatıcı almadım. Lavanta yağını sulandırıp koyun diyorlar
Skn23 Sedahatun aynıyız 70 gün kaldı 😁 da ben daha çok var ya modundayım 😁 eksiklere biraz başladım almaya ama henüz bu kadar 😁
Ecmaks Sedahatun amiin hepimiz inşallah 🙏Canım henüz karar veremedik bir kaç isim arasında gidip geliyoruz canım sizin belli mi
[silindi] Koskersultan CANIM BENİMDE SON 80 BEBEK ARABASI SEPET BEŞİK BANA PİJAMA TAKIMI TERLİK TAMAM TERSTEN BAŞLADIK ALMAYA BEBEĞİN ÇANTASI KIYAFETLERİ ALINACAK 30.HAFTA ALAYIM DİYORUM EL İŞİ BATTANİYE YELEK CEKET SİPARİŞ VERDİM KASIMDA GELİR İNŞ ANNEM YASTIK YORGAN BATTANİYE ALMIŞ GETİRECEK İNŞ KAYNANADAN SES YOK :) BAKALIM HAYIRLISI İNŞ TATLI TELAŞLAR
FatmaKara Benimde son 68 herşeyini hazırladım yıkayıp ütüledim şimdi bile zor geldi bana ütü bitmek bilmedi sadece kendi eksiklerim ve dolabımız kaldı 1 2 haftaya çantamızı da hazırlayacağım 😊
Ozgemlym defne55 bizimde son 38 beşik memlekette kargoya verilcek hastane cantası hazır değil benim hiç bişeyim yok henüz gecelik falan bebeğin bir kısım kıyafeti yıkandı ütülendi ama birazı yeni yıkandı ütülencek bende çok rahatım 😂 izne yeni ayrıldım sayılır acısı cıkıyor galiba tembelleştim biraz 😂 sağlıkla gelsinler gurbette olunca yardımcı olcak kimse yok eşim ev işi falan yardımcı oluyo ama adam hastane cantası hazırlamayı ne bilsin ben bile bilmiyorum burda yazılanlara bakıp duruyorum
Hazaaalll Sedahatun son 72 :) ben bu hafta çantasını yapıcam artık,kıyafet işini bitireceğim. Ne olur ne olmaz
Sedahatun Hazaaalll günler çok çabuk geçiyor ☺️ Bu hafta sonu ben de yıkayıp ütüleyeceğim minnoşun kıyafetlerini ❤️ Hurç alacağım 4 tane küçük tozlanmasın diye onlara koyacağım
Simsim6 Bizim de 15 aralik gorunuyor, heyecan basladi şöyle soguk karlı bir gunde gelse minnosumuz icimizi isitsa🥰allahim hepimize sagsalim kavusmayi nasip etsin insallah. Alisverislerimiz tamam sadece benim gecelik, terlik ve tac almam kaldi. Bebegin kiyafetleri hazir yikanip utulenecek, bir de hastane cantasi kaldi tabi 2 hafta daha calisip sonra izne ayrilacagim cantayi da o arada hazirlamayi dusunuyorum, utuleri de yaparim. Evi de bir kez daha temizledik mi kavusmaya haziriz❤️
Sedahatun Simsim6 benim de taç, terlik, banyo seti, çöp kovası, emzirme atleti hurç falan kaldı ama sanırım artık eksikler hiç bitmeyecek ☺️☺️ Günlerimiz çok yakınmış benim de 19 Aralık görünüyor ama öncesinde sürpriz yapacak mı bakalım bizim cadı 🥰