Duygu91 Funday35 sanırım 24 haftalıkken yaptırmıştım. Evet sonucu çekilir çekilmez aldım doktoruma gösterdim
Funday35 tubizm benim doktorum ayrıntılıyı dışarda yaptır dedi renkli renksiz farkeder mi ki cnm renkliler biraz pahalı 300 den aşağıya yok
Meralll59 Selay Bugün Cenk Bey de detaylı ultrasonumuz vardı.1 saat bakmıştır.Çok detaycı ve sabırlı biri.Randevumuz çok iyi geçti.Israrla göremediği yer için bakmaya gereklilik duydu ve umursamazlık yapmadı.Sabırlıydı.Çok memnun kaldık.Gitmk isteyen olursa Cenk Bey için hiç tereddüt etmeden gidebilir.O yüzden bu deneyimi eklemek istedim.
Ftma_izmr Funday35 gidince fikrini buraya yazarmısın :) benim daha erken ama oraya gitmeyi düşünüyorum canım
Meralll59 Funday35 kusura bakmayın geç döndüm Alsancak da.500 TL nakit.çok ilgili ve detaycı bilginiz olsun.
Funday35 Ftma_izmr Canım bugün gittim alsancak MR ayrıntılıya 150 tl verdim ve gayet güzeldi çok ilgilendiler eşimde girdi benimle bir doktor önce kendisi inceledi bebeği sonra bana gösterdi anlattı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sadece benim rahim açıldı 15 ci haftada dikiş atılmıştı ona rağmen şuan 2 cm açıklık varmış ona çok canım sıkıldı 😪
Ftma_izmr Funday35 sevindim canım memnun kalmışsın, ya bana uzak olması düşündürtüyor onun dışında içime sindi, sonuçlar temiz çıkmış şükür, sıkma canını vakit kaybetmeden doktorunla görüş risk teşkil etmesin Allah korusun.
begumseker Meralll59 ben de gittim Cenk beye çok memnun kaldım. 3 saat sürdü benim bebeğin pozisyonu uygun değildi. Sabırla bekledik dönsün diye:) her soruma tatmin edici cevaplar aldım memnun kaldık yani(cevap yazana kadar gitmişsiniz bile farketmedim 😅)
Funday35 Ftma_izmr Sağol canım sen nerdesin izmirinki canım bu alsancak mr fuarın arkatarafında kahramanlarda
Ftma_izmr Funday35 ben foçadayım aslında Alsancak mr ters bana ama gidenlerden iyi diye duyuyorum,bilgi için sağol canım 🌸