Funday35 35ebruada Haklısın canım bende yaptırıcam ben bugün aradım Alsancak MR yi sadece resim veriyorlarmış canım senin dediğin gibi demediler 🤔
Funday35 Trkancey İkiside aynı değilmi 4 boyutlu sadece renkli oluyor o yüzden mi fiyat farkı var vede 4 boyutluda bebeğin organlarını inceleyebiliyorlar mı ?
Trkancey Funday35 4 boyutlu ultrason renkli ve görüntüler gerçeğe daha yakın oluyor diye biliyorum ben. Başka bir farkı var mıdır bilmiyorum.
Funday35 Karan Oh iyi canım dikkat et kendine bebişede bol bol dinlen rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Funday35 tubizm sizinki renklimiydi canım 4 boyutlu yani öyle olunca fiyat farkı oluyormuş ben aradım bugün 150 dediler detaylıya sizinkinde detaylı baktılarmı ? Ve videosunu flasha falan attılar mı ?
Momid Meralll59 ben haziran ayında cenk beye gittim, 450 tl ücret verdim. (Belki şuan artmıştır) ben memnun kaldım.
Funday35 tubizm sizi doktorunuz mu yönlendirdi yoksa siz kendiniz mi gittiniz canım birde ücreti ne kadardı
Funday35 tubizm benim doktorum ayrıntılıyı dışarda yaptır dedi renkli renksiz farkeder mi ki cnm renkliler biraz pahalı 300 den aşağıya yok
Duygu91 Funday35 Özel İzmir'de Müjgan hanıma gittim. Muayene ücreti 55 tl. O beni Su Hospital'e yönlendirdi. Detaylı ultrasonu orada çekildim 90 tl ödedim.
tunanehir tubizm vallaha şuan 33 haftalığız cnm 20 haftalikti sanirim gittiğimde buca kadinndogumdaki doktor burdan yolladı deyin dedi 150 verdim ben
Trkancey Karan bebiş doğana kadar bol bol dinlenmiş olursunuz. Sağlıkla kucağımız almak nasip olur inşallah hepimize de 🙏
Blady Karan ben yarın karataşta detaylı ultrasona gideceğim saat 15:00 de tandevum var. Bana 300 tl dediler ayrıntılı için. Dr um Mine Genç
Karan Blady bizde senin dediğin haftada o miktarda para vermiştik. Şuan bebeğimin boynuna kordon dolanması sonucu bizim baktılar
Ftma_izmr Funday35 gidince fikrini buraya yazarmısın :) benim daha erken ama oraya gitmeyi düşünüyorum canım