Bayanngamzeli Funday35 Muayene ucreti 105 tl Dataylı ultrason da 190 tl 17.haftada yaptırmıştım suan 25+2 olduk
Funday35 35ebruada Araştırıcam ben 2 sene önce orda yaptırdım hiç memnun kalmadım ya kadın suratsız hiçbirşey demedi ondan ama araştırıcam sağolun
35ebruada Funday35 14.06.2019 da yaptırdım canım 20-21 haftalıkken falan oluyor galiba . Ben memnun kaldım kısa da sürmedi açıkcası hatta bizim ki çok ama çok inatçıydı hareket etmedi yüzünü göstermedi çıktım çikolata falan yedim yürüdüm geri geldim öyle yapmamı söylediler iki kere uzun uzun baktılar . Flaşa resim video attılar birde belge verdiler .
Funday35 35ebruada siz ne zaman yaptırdınız canım orada ben 2 sene önce memnun kalmadım oradan 10 dk bile sürmedi neredeyse hiçbilgi vermedi bebek hakkında size dedimi ? Ne kadar sürdü bakması
35ebruada Funday35 Anlayabilceğim kadar Bilgi verdi yani malum tıp terimleri sıvısı yeterli kalp dört odacık vs bunları söyledi beyin sol tarafında kist var ama geçicek dedi ki öyle oldu az çok Bilgi aldım yani
ysnyn Meralll59 ben gittim çok memnun kaldim çok ilgilendi kendisi kendi doktorumun yonlendirmesi ile gittim ben
Meralll59 Selay ysnyn pamuksekerinannesi Sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Cenk bey e aldım randevumu.İnşAllah hayırlısı ile bu işlemimiz de biter.😊
Funday35 35ebruada hadi ya renkli resimde veriyor mu acaba ben gittiğimde hiç böyle değildi o yüzden memnun kalmadım peki bebeğe bakarken size de söylediler mi acaba birde eşinizi aldılar mı son olarakta direk oraya mı gittiniz yoksa gittiğiniz hastane mi yönlendirdi cnm ?
Funday35 35ebruada Canım ben orayı aradım 150 tl dedi sadece resim veriliyormuş flasha video falan yokmuş nasıl oluyor anlamadım ayrıntılı ultrason dedi ben kafam karıştı cnm ya
iremdemirhan Meralll59 Ben Cenk Bey e gittim çok memnun kaldım ,sakin,soğuk kanlı ,beni rahatlatmak için tam bir saat bebeğimi inceledi ,bir daha hamile olursam kesinlikte normal takibe de kendisine gidicem.
Funday35 35ebruada ben gittiğimde 50 tl verdim bi bayanda yazmış 150 demiş fiyatlar niye böyle ki arayıp sorayım olmassa gene bilgi vermişler azda olsa canım olsun sağ salim kucağınıza alın 🙏
Meralll59 Bks Fuat akercana bugün sordum.dr um tavsiye etmişti.nette araştırdım içime sinmedi.birde fiyat olarak nakit 500 TL dediler bugün.
Moms217 Can hastanesinde yaptırdım kadının adını hatırlamıyorum çok ciddiydi birşey sormak istiyordum en son anlatıcam diyordu sınır etti yani ama baya uzun baktı 400 lira ücreti vardı muayene 95ti ama 135 olmuş
Ikbalper hande26 Şebnem hanım doktorumdu Ne yazık ki şehir değiştirdik☺️ Gebeliğim devam ediyor daha 🤩🥳
Selay Meralll59 ben dün gittim. Cenk beye 500 tl nakit fiyatı. 40 dkkya yakın baktı biraz soğuk bi doktor yalnız. Bebeğin sırtı dönüktü ara verdik 10 dkk sonra tekrar aldı. Ama yinede yüzünü üç boyutlu göremedik
Snmkrt01 Ya canım bende çok yeniyim henüz ama bi çankaya tip merkezi alev hanımdan fiyat al derim ben rutin ona gidiyorum 85 lira muayene ama detaylı için fiyat öğren istersen
35ebruada Funday35 Canım doktor hareket anını falan videoya alıyor kalp incelemesi yaparken videoya alıyor resimleri alıyor flaşa atıyor hem doktorun bakıp yorumluyor hemde sana renkli resimler kalıyor yani en azından söyle söyleyeyim canım bende resimleri var net poz vermediği için hareket videoları var birde doktorum İçin gerekli video resim var . İnşallah içine sinen güzel bir yerde yaptırırsın canım aydınlatıcı Bilgi verirler 🙏🏼
simgecml Ben Tınaztepe hastanesinde rutin kontroller için Aylin hanıma gidiyorum muayene 100 lira, detaylı içinde perinatolog profesör doktor Serkan Güçlüye gittim 450 liraydı ücreti