Funday35 Merhaba kızlar şuan 19 haftamdayım ayrıntılı ultrason yaptırmam gerek izmirde tepecikte çok ileri tarih veriyor özel hastaneler düşünüyorum İZMİRDE yeni ayrıntılı ultrason yaptıranlar ne kadar hangi hastane birde memnun kaldınızmı bi yardımcı olun kızlar 😊 NOT;ÇOK UÇUK BİR FİYAT OLMASIN
35ebruada Funday35 Alsancak MR da 250 tl ye yaptırmıştım . 21 haftalıkken şuan 37+4 fiyatı güncel nedir bilemiyorum malesef . Ama rast gele bir özel hastanede yaptırmayın iyice araştırın lütfen
Kbrbydkk Funday35 canım bende iki hafta sonra girecem. Dokuz Eylül üniversitesi Hastanesi'ne gidebilirsin ben orda takipliyim orda yaptircam. Ücreti de 100tl idi sene başinda hala aynıdır sanıyorum.
gulsenkonakli Funday35 ilk hamileliğimde profesör perinatoloğa gittim, yakup erata 600 lira (riskliydi gebeliğim), bu kez her şey yolunda şükür çınarlı doğum hastanesinde radyolog anıl beye gittim 300 lira, şahane kesinlikle öneirirm😊
Eslemcsr Funday35 ben iki gün önce tepeciğe 5 gibi gittim erkenden kadın doğum yönlendirdi o gün içinde ayrıntılıyı yaptı ve gönderdi
Sevda_gur Gozde hasyanesi dr muayene ucreti 80 ultrasonada alsancak baris goruntuleme merkezine gonderiyor 250 tl
Meralll59 35ebruada fiyat aldım 250 TL diyolar.ama perinatolog değil radyoloji uzmanı bakıyormuş.size detaylı bakıldı mı?
Funday35 35ebruada Araştırıcam ben 2 sene önce orda yaptırdım hiç memnun kalmadım ya kadın suratsız hiçbirşey demedi ondan ama araştırıcam sağolun
Kbrbydkk Ozge-46 hiç tavsiye etmiyorum ya ayrancilarda oturuyorum ben ama kaç kez gittiysem pişmanım bu hastaneden. Tamamen para tuzağı
Mrymgl Tavsiyem önemli durum olduğu için İzmir’de bu isin tek uzmanı perinatolog Prof. Fuat akercan var ciddi detaylı inceleme yapıyor 700 TL fiyatı yüksek ama isin uzmanı erken tehdidi sayesinde duan bebeğim hala benimle Allah’ın izniyle tabi ki gideceksen onun gibi birine git
35ebruada Meralll59 Evet herşeyine detaylı bakıldı zaten doktorum bi liste vermişti gidebileceğim yerler yazıyordu hepsini araştırdım çoğu zaten perinatolog ama fiyatlar 500 den başlıyor du . Tepecik de falan sıra bulmak zor günde 3 kişi bakıyor . Bana en makul o geldi ve herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür
ysnyn Meralll59 ben gittim çok memnun kaldim çok ilgilendi kendisi kendi doktorumun yonlendirmesi ile gittim ben
iremdemirhan Meralll59 Ben Cenk Bey e gittim çok memnun kaldım ,sakin,soğuk kanlı ,beni rahatlatmak için tam bir saat bebeğimi inceledi ,bir daha hamile olursam kesinlikte normal takibe de kendisine gidicem.
Selay Meralll59 ben dün gittim. Cenk beye 500 tl nakit fiyatı. 40 dkkya yakın baktı biraz soğuk bi doktor yalnız. Bebeğin sırtı dönüktü ara verdik 10 dkk sonra tekrar aldı. Ama yinede yüzünü üç boyutlu göremedik
Momid Meralll59 ben haziran ayında cenk beye gittim, 450 tl ücret verdim. (Belki şuan artmıştır) ben memnun kaldım.
Funday35 35ebruada siz ne zaman yaptırdınız canım orada ben 2 sene önce memnun kalmadım oradan 10 dk bile sürmedi neredeyse hiçbilgi vermedi bebek hakkında size dedimi ? Ne kadar sürdü bakması
Ikbalper hande26 Şebnem hanım doktorumdu Ne yazık ki şehir değiştirdik☺️ Gebeliğim devam ediyor daha 🤩🥳
espalp Funday35 Südekan Klinik Hasan Yıldız’a gitmiştim. Çok memnun kalmıştım👍🏻 400 tlydi nisan ayında