Deletedmom090 TunarinAnnesi evet açdigim an gördüm var silik ama en onemlisi ilk 5 6 dakikadami çikti ? Eger ilk 10 dakikaya kadar çiktiysa vardir ve cok yeni hcg hormonu az salgilandigi icin ilk haftalar silik oluyor sonra daha koyu çikiyor
Busimss Guliguli bence hamilesindir çünkü bende 12.günü yaptığımda negatif çıkmıştı canım yani iğne etkisi olmuş olmuyor ☺️ Hayırlısı olsun sen yine de kan ver
Blgzr_58 Guliguli hamilesin canım kan testine göre iki gün sonra tekrar yaptır eğer değerin iki katına çıkmışsa kesin olmuş olur gebeliğin
maviruhum Guliguli evet 5 ve üzeri hamilelik olarak kabul ediliyo😍 tebrik ederim. Sanırım 2günde bi kan verip 2 kat artışı görmeniz lazım bundan sonraki süreçte sağlıklı gebelik olması için🙏🏻
Mumsyuk Guliguli bende 4 gun once yaptigimda bu sonucu gormustum. Umitlendirmek istemem ama hamilesin bence🤗
Nasippp Guliguli hayırlı olsun:) erken gebelik testi mi testiniz aceba. Bide yumurtlama takibi yaptınıznız mı yaptıysanız yumurtlamanız kaçıncı gündü?:)
Guliguli Nasippp catlatma ignesi oldum ilk denemem 15. Gunu yaptirdim tek yumurtam vardi kontrolde 17 mm di klomen kullandikdan snra
zelihabrk6 Burcu_23 bende dün öğrendim hamile olduğumu ama pek sevinemedim henüz acaba sizin değeriniz kaç çıktı hayırlı olsun bu arada 🙏🏻🧿