SuleDoruk Rabiahnm bende aynı durumdayım. 18+5im hala geçmedi bu durum. Sabah oğlum için 7.30 gibi uyanıyorum. 10 gibi yatıp 1 gibi kalkıyorum. Akşam 10-11 gibi tekrar uykum geliyor 😔 bebeğim de erkek
SuleDoruk Damlistanbul inşallah öyle bir durum olmaz. İlk oğlum da sarılıktan çook çektik. 6 kez fototerapi gördü.
SuleDoruk Rabiahnm en son benim sütümün sarılık yaptığını bulduk. 24 saat boyunca emzirmemiştim sadece mama vermiştim. Öyle geçti. Sonrasın da şükür ki mama reddi de olmadı.
Krdlnyldzn7 Rabiahnm eşimi görecek gözüm olmazdı ilk zamanlarda 🙈 varsa yoksa uyku yatak gözümde tüterdi , çok normal , fırsatını buldukça dinlen uyu . 🤗😇👍🏼
Emin_e Rabiahnm cok normal:) hamileligimin tek belirtisi buydu ilk uc ay sabit kaldigim her an uyuyabiliyordum arabayla bi yere giderken bile uyuyordum ki normalde gunde 5 saat falan uyurdum :)
Rabiahnm SuleDoruk ya çok değişikmiş canım senin için çok zor bir durum olmuştur eminim Rabbim sağlık versin evladına
Seymasyma Rabiahnm ilk aylarımız olduğu için normal bende de var ama ben uyuyamıyorum. Yatılı misafirim var ben de 9 haftalıgm
SuleDoruk Rabiahnm evet bunu maalesef doktorlar değil emekli oldukça yaşlı bir ebe söylemişti. Denemekten zarar olmaz dedik ve denedik. İyi ki diyorum şimdi.
FSCMK Rabiahnm benim yerimede uyu sabaha kadar beşik sallamaktan bebek ağlaması duymaktan kafam bir milyon geziyorum evde 😂
Bahar4730 Rabiahnm çok çok normal 😁 geçiyor bi süre sonra ama ben şuan 31+2 oldum yeniden uykum geri geldi