Nuryldrm Tugcegkc kanamaniz yok mu belki geç döllenmedir benim kanamam vardı baya vardı sonrada düşürdüm keseyi
ipekveannesi Tugcegkc geç döllenme olabilir umudunu kaybetme bende ilk gittiğimde bebek görünmüyor dedi 7+5 günlükken gördüm kızımı şu an 25+2 olduk
Ngngng Hatta ben boş gebelikten sonra bir de düşüğüm oldu test yaptırdık pıhtılaşmam varmış şuan çok şükür hamileyim hergün iğne vuruyorum kan sulanması için
Nuryldrm Tugcegkc bence geç gelişiyo olabilirler benim kanamam düşüğümden kaç hafta önce başlamıştı sonra düşürdüm
Tugcegkc Nuryldrm umarım on gün sonra sürpriz olur gelişmiş olur , bu süreçte başka doktorlara da görünmeyi düşünüyorum
Tuba1 Tugcegkc beta 17 ilk öğrendiğinizdeydi sanırım, yakın zamanda yaptırdınız mı, size tavsiyem beta baktırmanız özel hastane yakınınızda varsa 1.5 saate sonuç veriyor
Ruhsuz Ben de ilk öğrendiğimde 45 di beta, iki günde iki katı arttı 5.haftamda bir kese vardı bebek yok henüz dedi 7.haftada kalp atışına çağırdığında iki kese var dedi nasıl sevindik ağlayarak eve geldim heyecandan tabi bebekler görünmüyor ikiz oldugu için normal geç gelişir dedi 10.haftaya kadar bekledik ama malesef kürtaj oldum asla sizi üzmek için yazmadım yanlış anlamayın başınıza geldi mi diye sormuşsun ya o yüzden yazdım herkesin aynı olacak diye bir sey yok Rabbim yeter ki ol desin olmayacak şey yoktur dua et canım bol bol 🤲🤲Allahım size bağışlasın
yagmur_annesi Tugcegkc evt benimde once keseyi gorduler bi hafta 10 gün sonra kalp atisi yok dedi sonra alttan muayene etti daha yeni tutunmus kalp atislari yacas yavaş geliyo dedi bir bucuk ayliktim 7 8 haftaliktim
Tgb2310 Tugcegkc cnm ben gebeliğimi 16 eylülde öğrendim beta 60 tı şimdi 7haftalığız ve kesede bebek de göründü şükür benm de ikiz gebelik istersen birde özele git devlettte kese içim gittiğmde bir hf önce kese var ddi gönderdi iki tane demedi kalp atışı için özele gittiğimde öğrendim
Tugcegkc Tgb2310 özele de gidiyorum devlete de canım iki doktora görünüyorum kendimi olumsuz sonuca alıştırmaya çalışıyorum artık
Ecelif Canım ultrosona göre kaç haftalık ben kızımın kesesini 6 haftalıkken kalp atışını 9 haftalıkken duydum 10 günlük geç döllenme vardı belki seninde öyledir dua et kendimi olumsuz kaptırma sen ne kadar iyi olursan oda iyi olur
Kockbra Bence 2 haftayı beklemeyin ıkı gunde bır betanın yukselmesı gerek. Hemen kese gözükmüyor Bende de gec oldu tekil gebelik ti ama dollenme sı gectı üzüntu yapmayın kendinize kese gözüksede bebek 6ila 7 de bile gozukuyor. Allahım size mutluluk haberini versin yakın zamanda 🙏
Berrakdeniz Tugcegkc sakin ol aynısı arkadaşın başına geldi geç döllenme olmuş doktor gel allahm bebek yok demiş arkadaş beklemeyi tercih etti birdahaki gittiğinde bebeği gördü doktor ve çok mahcup oldu