Kevser_29 thilingevo74 dalan roxy alma da ne alirsan al ben aldim yikadim islakken sorun ama kuruduktan sonra cirpttim camasiri bildigin toz gibi bisey cikti hepsinde oldu acayip tozlu birakti ya
Gozdemalgac Kevser_29 bende duruda aynı sorunu yaşadım. O nedenle ne alırsak alalım sıvı almak lazım diye düşünüyorum ben green clean aldım. İçeriği en temiz o geldi
07052019 Kevser_29 ben dalan roxy aldım, çok da memnun kaldım. Hem yumuşacık oldu, hem de toz kalmadı. Acaba fazla mı geldi deterjan? Ya da çift durulama yapabilirsiniz. Evde kendi kıyafetlerimde kullandım çünkü, bi sorun yaşamadım.
Ipekyucekan İlk çamaşırlarında leke olmadığı için duru granül matikle 30 derecede kısa programda yıkadım 2 kere durulama yaptım, ama sonrasında omo baby sıvı deterjan aldım doğumdan sonra onu kullanacağım kısmetse, granül olanlar makinede tıkanıklığa yol acabiliyormus, bi yerde okumuştum 🤗
Guldenece_2525 thilingevo74 duru granül yada beyaz sabun rendesi kullanmayı düşünüyorum..sabun yumuşacık yapacağı için yumuşatıcı gibi bir kimyasal kullanmayı düşünmüyorum..
Caydemir Ben boronla yikadim. Bebek kiyafetlerinde yumusatici koyulmuyor zaten. Granul sabun harici kimyasal icerikli unibaby gibi deterjanlar zararli
purplemoon Caydemir aynen oyle bi kac aydir boron kullaniyorum yumusaticida kullanmiyorum artik bebegim doguncada devam etmeyi dusunuyorum herkes bilinclenmeli bence bebek yumusaticic diye birsey olsa bile zararsiz demek degil ki.
Kevser_29 Bebisim_1208 ben de neden oldu ki ya şöyle soyleyim sanki kuruduktan sonra una bulamissin o derece beyaz beyaz toz döküldü
Mutluana Kevser_29 acaba fazla koymuş olabilir misin? Ben de bugün yıkadım yarım çay bardağı kullanılması gerekiyormuş inşallah kuruyunca seninki gibi olmaz
Bebisim_1208 Kevser_29 yok kuzum ya belki sen fazla koymussundur küçük bir kahve fincanı olsa yeter ztn yoksa dalan roxy süper bi deterjan sadece bn kiyafetlere deil evimin tüllerini de yıkıyorum mis gibi kokuyor
Emeeelll Ben de ebebekten baby me granül matik aldım. Boron,baby&me , dalan , roxy, duru, dalin granül olduğu için güvenilir ve kimyasal içermiyor.
nilly thilingevo74 sabun tozu öneririm. Hangi toz dersen ben hepsini denedim en çok duru lavantalıyı sevdim.