TunarinAnnesi masalsii canimoglum53 FirayMursal Mormenekse 2kizanasi 260818 Busimss hndgkct MucizeAnnesi3545 Mlsldy Kardelensii_46 Nasippp Minik_mucize94 yarennn79 Foto03 kızlar hcg 6🙏 Çıkdı İnşAllah güzel bi hamilelik olur dualarinizi eksik etmeyin ❤️ Foto03
Nasippp TunarinAnnesi canım hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur:) sende bize dua rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin:)
yarennn79 TunarinAnnesi hayırlı olsun canım insallah devamı gelir ama benim hastaneden aldığım kagitta 0-10 arası cikan deger hamile olmayan insanda yazıyordu
TunarinAnnesi Hazanur Eceveannesi Emin_e Deletedmom099 Guliguli kızlar 6 çıkdı değerim düşük dedi dr ilaçlara başliyorum İnşAllah dua edin ☺️🙏 bs_brk
Hazanur TunarinAnnesi demekki yeni yeni olusuyor canim coook dikkat et ve iki gunde bir kan ver canim ikiye katlanmasi gerekiyor
2kizanasi TunarinAnnesi Valla öyle sizden haber bekliyordum bende çoook sevindim güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşallah 🐣😌
Hazanur TunarinAnnesi bisey degil canim adete yakinken hamile kalinca erkek olur derler 🥰 hade hayirlisi yukselmesini bekliyelim