54321 Kızlar ben bebegimin hareketlerini midemin hemen altında hissediyorum pat pat diye annem falan diyor erkek bebek anneleri hareketlerini yukarıda hissedermişş dogru mu sizce
Mutlu_anne2 54321 hiç alakası yok ben hep kasiklarim da hissediyorum kızım aksine hep yukarda tekmelerdi midem é doğru sanki
Melektrk 54321 Allah aşkına artık böyle şeylere inanmaktan vazgeçin benimde komşum takmış kafayı bana karnın aşağıda erkek çocukları aşağıda olur diye ne alakası var bunun cinsiyetle nerede durursa dursun ne farkedicek sanki takılmayın böyle saçma konulara
Mervesbaby Hissetmeye başladığımdan beri ( 17. Haftadan) hep göbek deliği alt veya hizasında hissediyorum hareketlerini 22 haftalık olduk. Erkek bebeğe hamileyim. İlk gebeliğim.
Mervesbaby 54321 ben de ishalim sanırım kullandığımız vitaminler falan yapıyor. Demir hapı aldığımda da kabız oluyorum. Doktorum bunu sen dengele dedi kabız olduğumda zeytinyağı içiyorum aç karna bir çay kaşığı ishalsem de muz 🙈 çok ağırlık sancılı bir ishal değildir umarım. Yine de doktorunuza danışın.
54321 Melektrk canım sen baya tecrübelisin hiç ishal sorunu yaşadın mı ben urocare kullandım onu kullandıgımdan belli ishalim bebek etkilenir miii çook. Korkuyorum 😞😞
Melektrk 54321 canım ben çok uzun bir süredir afedersin ishalim ama kan ilacı kullanıyorum yani uzun süre dediğim 4 aydır falan böyle kan ilacı yüzünden bol bol su iç bir zararı olmaz tabiki günde 4,5 kere bu şekilde tuvalete çıkmıyorsan sorun olmaz
Hazaaalll 54321 lütfen artık böyle şeylere inanmayın. Bebeğin pozisyonu ,bebeğin nerede durduğunu ,bebeğin dönüp dönmemesi bunların hepsi bebeği nerede hissettiğinizin Cevapları
seymakumatarnsf 54321 Ben inanmıyorum bu tarz şeylere. Açıkçası benim de erkek ve her yerde hissediyorum☺️