Sevdadenizz Nisaa11 aynen benimde o şekilde yapışkanlı bir şekilde geliyor ayıptır söylemesi her tuvalet ihtiyacım dan sonra peçeteye kurularken mutlaka biraz oluyor
Meryemsnlk Nisaa11 bu Cumartesi tekrar nst ye giricem bakalım birde alttan muayene yapicam dedi doktorum size baktılarmı
Nisaa11 Meryemsnlk ya bana alttan muayene ile bakılmadı bile. 38 haftalık olacağım neredeyse. Sanırım direk doğuma gideceğim 😂
Akfth Bekleyinnn zamani var hepsinin Mevlam ne zaman dogacak dediyse ozaman gelecekler ne yaparsaniz yapin Rabbim kolay dogumlar nasip etsin son 11 🙃
Nisaa11 Akfth evetttt gerçekten zamanını bekliyor her şey vakit saat 🤲🏻 Ama insan sabırsızlanıyor işte ☺️ Bide bir an önce kurtulsam hayırlısıyla derdi
defne55 Meryemsnlk 35 olcam ne yalancı sancı var ne normal sanci var bebek kanalda okadar eğildim kalktım cam sildim temizlik yaptım agrım bile yok hamile değilim sanki sadece boş boş habire tuvalete gidip geliyom😂😂😂
Meryemsnlk Esesen nstmi çeken bayan öyle söylemişti ama bence ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar sağlıkla gelsinlerde inşallah☺️
Esesen Meryemsnlk yani bencede dünyada ne kadar lokma yiyeceğimiz belli sonuçta. Rabbim ona göre ayarladı elbet