Kızlar 15+5 haftalık gebeyim. Malum çalışıyorum açsabah kusmalarım oluyor hala bile.Dışardan tost çorba söylüyorum fakat her seferinde çıkarıyorum ne yapacagımı bilmiyorum. Besin zehirlenmesi yaşadım hastanelik oldum allahtan bebeğe geçmemiş yoksa antibiyotik yazıp yatıracaktı hastanede doktorum. Yemek yemeye korkar oldum.Sizdede böyle durumda karsılasan var mı. Kusmalarımla beraber miğde yanması da başladı.😞 Lütfen bana çözüm bulun kızlar...
Gebelik kusma
DuyguVolkan60 geçmiş olsun öncelikle. Bulantin çoksa bulantı hapı isteyebilirsin doktorundan miğde yanması için de ben gaviscon şurup bulantı için ise onzyd 8mg kullanıyordum. Biraz rahatlatıyor bazen tamamen kesiyordu . Ben doğum yapalı 15 gün oldu . Doğuma girdigimde de kustum doğumda da kustum doğumdan çıkınca da kustum kimisinin bünyesi. Ben 9 ay boyunca kustum . Allah yardımcın olsun. Ama bulantı hapı işe yarıyor bir danış istersen doktoruna.
Burcu92Bulantı için zofer verdi ama onuda kullanmamı istemiyor yarım yarım al diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Miğde yanması mahvediyor bebeğin saçı çıkıyor bu dönemde ondan diyorlar. Bilmiyorum ne kadar doğru ama karnımın üst kısmı alev alev 😞🔥🔥 Allah hepimizin yardımcısı olsun...
DuyguVolkan60 doktoruna gore değişiyor o zaman ben onzyd 8 mg kullanıyordum ilk başta yarım yarımdı. 4. Aydan sonra sabah akşam toplam 16mg içiyordum. Ve o bile zor kesiyordu . Doğumdan 1 gün önce bile içtim ben geçmedi. Yanma içinde dediğim gibi gaviscon önerdi ve benim yanmam coktu, hamilelik gastriti çıktığı için famodin miğde koruyucu içtim sabah akşam 20 mg . Ama dediğim gibi her dr farklı demekki ben dogurana kadar bu ilaçları kullandım. Çok şükür kızım doğdu ilaçlarda bir sıkıntı yapmadı. zaten dr da garantisini veriyor güvenilir güvenle kullan demişti. Inşallah geçer senin bir an önce canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏