momof3 Kardelen İdrar yolu enfeksiyonum olduğu için normalden sık ve acılı kasılmalarım oluyor ve artık ağırlaştığım içim çatı bölgemde çok ağrı hissediyorum ama bakalım az kaldı artık
Kardelen momof3 kaçıncı haftadan beri var kasılmalarınız çok soru sordum ama 🙁 benimde var da biraz ondan soruyorum
GecesMom Hamiyet çok çok memnunum çok seviyorum Bora Bey’i iyiki onu tercih etmişim diyorum ☺ Sen memnunmusun kaç haftalıksın canım
Hamiyet GecesMom 34+6 hafta benim nerdeyse hamileliğimin başından beri Bora beyleyiz bende çok memnunum. Ama bazen anlaşmak zor olabiliyor ben anlayamıyorum eşim tercüme ediyor Bora beyin söylediklerini🤗
aycanclsr Meltem nasil kemal bey memnunmhsunuz yildirim doruk hastanesini hic sevmiyorum o yuzden o hastane olsun istemiyorum ama kemal beyi cok duydum
Meltem aysenturna bem kemal beye gıdıyorum ınanılmaz biri cok cok ıyı 🤗 2000 normal 2300 sezeryan canım dogum ıcın gorustum ordan bılıyorum☺
Hamiyet serabistan nasıl gidiyor hamilelik az kaldı doğuma😏doğum şekli hakkında doktorunuz birşey söylüyor mu?
MerveKya Emre Bey’e gidiyorum bende Esentepe Hastanesine kesinlikle çok iyi bi doktor kitabınıda tavsiye ediyorum bi okuyun derim 😊
MerveKya Naz90 ben Emre Uysal’a gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum bi gidin derim çok ilgileniyor en başından beri ona gidiyorum
Kmelikem aysenturna normal Doğum 2.000 sezeryan 2.500 dediler fatma hanımda çok iyi ve ilgili bir doktordur tavsiye ederim 👌🏼😊
serabistan Hamiyet mide yanmalarım aşırı arttı tek şikayetim o Geçen hafta kontrolüm vardı bebeğiniz dönmüş dedi fakat çatı muayenesinden sonra sanırım doğum şekli için yorum yapacak Siz de durumlar nasıl
SyhnHtp MerveKya başladım canım ve çok eğlenceli bir kitap 🙂 bugünde kontrolümüz var inşallah herşey yolunda gider 🙏